DROPZONE DENMARK FEATURE FRIDAY – PROFIL AF EN FALDSKÆRMSSPRINGER

Louise er 11 år gammel og hendes far er faldskærmsspringer på fuld tid. Hun er på DZDK minimum en gang om måneden, og for nylig tog hun sit første tandemspring.
Når Louise er her, kan du finde hen i fuld gang med små gøremål for hendes far, og hun kigger også tit på faldskærmene der lander sammen med hendes søster, som allerede er i fuld gang med at pakke faldskærme.
Her er hvad Louise havde at sige.
Alder: 11 år


Antal spring: 1 (indtil videre)


Første spring: Mit første spring fik jeg her i sommers, da jeg var 11 år gammel.

Hvad fik dig til at springe:
 jeg fik bare lige pludselig lyst til at prøve. Min far har sprungt i mange år og min søster har 21 tandemspring. Hun sprang første gang som 6 årig. Jeg har aldrig rigtig haft lyst før nu. Nu da min far har sit eget faldskærmscenter, er det blevet mere spændende, og i år var jeg klar. Min far har aldrig presset på for at jeg blev faldskærmsspringer.


Hvordan var første spring:
 jeg sprang med Peter Elias – jeg var meget nervøs på vej op, men Peter var rigtig go at snakke med, og gjorde det til en rigtig go oplevelse. det var vildt fedt/sjovt på vej ned, jeg var glad for at jeg gjorde det. Det er en rigtig rutchebanetur!


Hvad laver du på dropzonen:
 Jeg sidder i cafeen og snakker, spiller på iPad og gør nogle småting for min far og alle de andre, når de har brug for en hånd.


Hvad synes du om DZDK:
 Folk er rigtig søde og sjove. Der sker noget hele tiden. Alle ved jo hvem jeg og min søster er, og de behandler os rigtig godt. De er gode til at lege med os når det er dårligt vejr.


Hvad siger dine Venner:
 mine venner synes det er sejt at jeg har sprunget.Der er ikke andre i klassen som har gjort det.

Flere spring: jeg vil måske springe igen.Nu bliver det jo vinter, og så er det lidt for koldt syntes jeg.
Familien Fynshave