DZDK FEATURE FRIDAY – PROFIL AF EN FALDSKÆRMSSPRINGER

Navn: Marie Back Ipsen

Alder: 23 somre

Beskæftigelse: intern sælger i Hamborg.
Pr. Januar 2017 kunderådgiver hos Bestseller

Første spring: 19. August 2016

Antal spring: 26

Hvad fik dig til at tage et solokursus? Der skulle ske noget nyt i mit liv, noget man ikke lige gør hver dag.

Beskriv dit første frie fald: Der skulle lige lidt overtalelse til fra mine to dejlige instruktører  Da jeg stod i døren første gang kom jeg ikke lige ud med det samme. Men da jeg gjorde, og da faldskærmen var bærende føltes det fuldstændig fantastisk. Jeg var stolt, glad og helt oppe og køre. Bedste beslutning i mit liv!

Hvilket spring husker du bedst og hvorfor? Dem hvor jeg lavede en fantastisk landing fordi det er bare ret cool at lande stående og dem hvor jeg måske ikke landede helt så godt som fx. på den anden side af åen. Og dem hvor man i det frie fald føler man flyver i stedet for at falde.

Hvordan ser du dit næste år som faldskærmsspringer? Færdiggøre A-certifikatet, få en helvedes masse spring så jeg kan begynde at springe med kamera (150).

Hvad har faldskærmsspring betydet for dit liv siden du startede? Jeg er blevet så meget mere glad, glad på livet, spontan, finde mig ikke i hvad som helst mere, ja bare glad 🙂

Hvem har været/er din mentor? Dig 🙂

Dit sjoveste øjeblik på DZDK? Dem er der mange af! Det er sjovest når vi er mange samlet og der bliver givet omgang og stemningen bare er super

Hvorfor skal folk vælge DZDK? Er det overhovedet et spørgsmål? Fordi det er det fedeste sted i hele Danmark at springe faldskærm og fordi de har de mest profesionelle instruktører

Speed runden:

Sunrise eller Sunset? Sunset

Fritfald eller skærm? Fritfald

Pakke eller snakke? Pakke

De fleste ved ikke dette om mig: hmm. At jeg har en super feminin side med make-up, neglelak og håropsætning

Sidste kommentar: why so serious? livet er en gave, så hvorfor ikke få det bedste ud af det..