Militær faldskærmsudspring

Få unikke Dropzone faldskærmsvinger

Se Videoen om Militært Solo Faldskærmsudspring

SOLOKURSUS MED FØRSTE SPRING FRA 1.000 METER 2.895,-

Er i en større gruppe mennekser, så kontakt os på info@dropzonedenmark.dk eller giv os et ring på +45 22401117

Vi kan skræddersy et event så det passer netop til jer!

Hvis du allerede er faldskærmsspringer kan de individuelle vinger, så fremt kravene overholdes købes for 395 kr. I denne pakke følger og en metalvinge, en stofvinge, en T-shirt og et udemærkelsescertifikat.Faldskærmsudspring styrker dit mod, disciplin og vilje

At springe faldskærm i militæret er en god idé, da det bidrager til udviklingen af mod, viljestyre, sammenhold og troværdighed hos sine militærkammerater,  Faldskærmsudspring kræver en stor mængde mod. Det at stå på kanten af et fly og springe ud i luften kan være en overvældende og skræmmende oplevelse. Ved at overvinde denne frygt udvikler faldskærmssoldater en stærk indre styrke og modstandsdygtighed, der kan overføres til andre aspekter af deres militære karriere.

Viljestyre er også et vigtigt element ved faldskærmsudspring. Det kræver disciplin, fokus og beslutsomhed at udføre de nødvendige handlinger korrekt under springet. Denne træning i at styre og kontrollere ens følelser under pres kan styrke viljestyrken hos soldater og give dem evnen til at tackle andre udfordringer og overvinde modgang.

Dropzone Denmark tilbyder bæringsberettet faldskærmsvinger

Som de eneste i landet nedenstående afbillede dropzone vinger

BRONZE (1 Jump)

Denne vinge opnås ved dit første spring hos Dropzone Denmark og et symbol på dit mod til at gøre noget som meget få mennesker oplever, nemlig at hoppe ud af flyet.

SØLV (8 SPRING) + AFF

Én ting er at hoppe ud af et fly en anden ting er at kunne manøvre på forsvarligvis i fritfald med 200 km/t uden instruktør. Gennemfører du vores AFF uddannelse giver det dig ret til at bære Dropzone Sølvvingen.

GULD (MIN. 25 SPRING)

Med 25 spring under bæltet har du opnået det internationalt anderkendte A-licens og har derfor mulighed for at springe med andre mennesker i fritfald uden instruktion fra instruktører. Du kan ligeledes pakke din egen faldskærm og står selvtændigt på alle aspekter af et faldskærmsudspring. Det er her du for alvor kan tage hold på sporten både nationalt og internationalt

SORT VINGE (MIN. 100 SPRING)

Den sorte vinge er så eksklusivt som det kan blive. Du er ikke blot faldskærmsspringer, men en dybt etableret en af slagsen. For at opnå den sorte vinge skal du være erfaren og current faldskærmsspringer. Den sorte vinge er ikke for en hver. Man skal have hoppet fra 6km med iltforsyning i flyet, sprunget om natten i komplet mørke og ikke mindst være stabil nok fritfaldspringer til minimum at kunne udføre en 8-mands fritfalds formation. Ønsker du virkelig at skille dig ud, så er det denne vinge som beviser dit mod, selvstændighed og evnen til at tage presse dig selv til det aller yderste.

GRUPPETILBUD


Ønsker i at samle en større gruppe mennesker, så er der mulighed for grupperabat, såvel som at vi kan tilpasse kurset til lige præcis jeres kalender og beliggenhed.

Hvis i mener at have samlet en flok ligesindede faldskærms entusiaster, så kontakt os per mail info@dropzonedenmark.dk eller per telefon +45 22401117

VIDEO


Video fra vingen kan tilkøbes for 200kr. Vælg blot IAD video ved booking. 

Video kan tilkøbes, så sent som dagen for spring. 

HVORDAN FOREGÅR ET SOLOKURSUS?

Du tilmelder dig et kursus online, og møder til aftalt tid.

Der er ca. 4 timers teori i klasselokalet

På dagen for spring gennemgår dine instruktører springet med dig endnu engang

Enjoy your first jump of many! The most amazing experience! 

Videre faldskærmsforløb?


Når du har sprunget dit første solospring fra 1000 meter, så kan du starte på AFF uddannelsen med fritfald fra 4.500 meter. Du har nemlig tilpas meget viden til at vi blot skal give en kort briefing omkring det næste program. Kom derfor blot ud når vejret er lækkert og du har lyst til at springe faldskærm.

Det er en fordel at blive medlem af vores facebookgruppe til koordinering af events og opdatering på vejret. Facebook gruppen her ”Dropzone Denmark Activities Group”

Dine første 8 spring bliver en del af den såkaldte AFF uddannelse og det kan du læse mere om på siden for "Lær at skydive"

Alt det praktiske

Find alt det praktiske i de forskellige faner nedenfor. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på +45 22 40 11 17


Find vej

Dropzone Denmark er lokaliseret midt i landet på den jyske hede i Herning Lufthavn.

Tog kan tages fra alle landets hjørner til Herning Station som ligger 10 minutters kørsel fra luthavnen. Hvis man ønsker at blive kørt til adressen, så er en taxi den nemmeste mulighed og kan forventes at koste omkring 200 kr.

Fra Herning Lufthavn kan man ligeledes tage bus 53 (Viborg) eller 13 (Skive) og bede om at blive sat af ved lufthavnen. Det efterlader dig 800 meters gang til Dropzonen med udsigt til alle faldskærmene på vej ned fra himmelen.

Vores team står til rådighed for at hjælpe i den grad der er plads til det, så i skal altid være velkommen til at give os et kald på +45 22401117

Vi glæder os til at springe med dig!

Alder

For at foretage et solofaldskærmsudspring skal man være fyldt 16 år. Hvis man er under 18 år skal man medbringe en underskrift fra forældre eller værge.

Vægt og fysik

Som solospringer må man maks veje 110 kg inkl. tøj og sko. Faldskærmsudstyr skal du ikke tage højde for. 

Faldskærmsudspring er ikke nødvendigvis hårdt, men man skal være nogenlunde flexibel så man kan sveje i fritfald og præsentere hoften til vinden. Det er ofte mentalt man bliver udfordret og træt før ens fysiske form. 

Bruger man nogle former for medicin eller har andre tvivlsspørgsmål omkring helbred, så er en henvendelse til egen læge anbefalet.

Tid og ankomst

Ankomsttidspunkt er det tidspunkt du har tilmeldt dig solokurset. Hver opmærksom på at kurset typisk foregår til kl. 10 om aftenen og fortsætter næste morgen.

Det er muligt at afholde teorien på kasernen. Kontakt os blot med forespørgslen, så ser vi sammen på mulighederne. 

Vejr

Som elev springer vi kun i optimale forhold for at give jer de bedste vilkår til at springe ud af et fly.

Der må derfor ikke være nogen skyer når vi springer og det må ikke blæse mere end 7 m/s.

Husk dog at vejret i Danmark ikke altid viser sig som lovet, som der kan opstå uventede ophold i springaktiviteten.

Påklædning

Tag tøj på, varmt nok til at opholde sig udenfor i længere perioder på den pågældende dag.

Tag gerne bevægeligt sportstøj på, så du giver dig de bedste vilkår for størst bevægelighed.

Sikkerhed

Som landets eneste professionelle faldskærmscenter, sikre vi at sikkerheden og kvaliteten af instruktører er i absolut verdensklasse. Du kan derfor føle dig i gode hænder hos os.

Når det er sagt, så er faldskærmsudspring en ekstremsport og i værste tilfælde kan man komme slemt til skade. Det er derfor absolut essentielt at man lytter til instrukser og følger dem. Det vil altid være op til instruktørerne om det er forsvarligt at lade dig springe.

Sprog

Da det er et internationalt licens man erhverve sig ligesom at vi har hentet nogle af de aller dygtigste instruktører ind fra hele verden, så vil meget af undervisningen foregå på engelsk. Er man ikke komfortable med engelsk, så kan man ringe på forhånd og måske kan vi arrangerer at de danske instruktører koncentrere sig om dig.

Overnatning

Har man lyst til at springe flere dage i træk eller kommer man langsvejs fra, så kan man vælge at overnatte i vores bunkhouse. Her sover man i 4 mands værelser i køjeseng.

En nat koster 125 kr inkl. sengelinned, dyne, hovedpude og håndklæde. 

Der ligeledes badefaciliteter i bunkhouse.

Book venligst i forvejen, da vi kan være fuldt booket. 

Mad

I forbindelse med Dropzonen har vi Nomad Bar og Cafe. Her bliver der serveret morgenmad, middagsmad og aftensmad, så længe der er aktivitet på pladsen. Der er også vegetar mad.

Forsikring

Som springer hos Dropzone Denmark er man forsikret af vores 3. parts forsikring. Men hvis man springer solo er det strengt anbefalet at man selv tegner en farlig sports forsikring, som inkluderer faldskærmsudspring inden man foretager sit første faldskærmsudspring.

Book et militær kursus ved at kontakte os på email eller telefon

Hvad er IAD metoden?

IAD står for "Instructor-Assisted Deployment", som er en metode inden for faldskærmsudspring. IAD er en træningsmetode, der bruges til at introducere nybegyndere til faldskærmsudspring og give dem mulighed for at opleve faldskærmssporten på en sikker og kontrolleret måde.

IAD-metoden indebærer, at eleven springer fra en lav højde (normalt omkring 1000-1200 meter) og har en instruktør ved deres side i flyet.

Under et IAD-spring trækker eleven IKKE faldskærmen manuelt. Faldskærmen bliver automatisk trukket hvilket udløser udrulningen af faldskærmen. Instruktøren vil holde pilotskærmen i hånden i flyet, som sikre at når eleven giver slip, fanger skærmen luft og udløser hoved-skærmen.

IAD er en populær metode til at lære faldskærmsspring, da den giver militærelever en gradvis introduktion til faldskærmsudspring og giver dem mulighed for at opbygge tillid og forståelse for proceduren under vejledning af en erfaren instruktør.