SKAL DU TIL 25 ÅRS, 30 ÅRS ELLER 35 ÅRS FØDSELSDAG?

Mangler du en 35 års fødselsdagsgave til hende, der elsker fart og spænding eller står den på en 25 års fødselsdag for en mand, der ikke kan få action nok? Så har vi hos Dropzone Denmark den perfekte løsning – et gavekort til et faldskærmsspring!

Det kan af og til virkelig være svært at finde på en god gave, når man er inviteret til fødselsdag. Og det kan være ekstra svært, hvis man skal til fødselsdag hos en mand. De ønsker sig jo aldrig noget, de mænd! ?

De senere år er der heldigvis kommet rigtig mange muligheder for at give en oplevelse. Hos Dropzone Denmark har vi for eksempel igennem flere år tilbudt muligheden for at købe gavekort til et tandem faldskærmsspring – og det bliver kun mere populært.


Et faldskærmsspring er den perfekte fødselsdagsgave

Som sagt så oplever vi flere og flere, der giver et gavekort til et spring hos os. Det er den helt perfekte fødselsdagsgave til manden, der elsker action. Vi har rigtig mange mænd, der har fået et gavekort til et spring hos os i forbindelse med deres 25 års fødselsdag eller til deres 30 års eller 35 års fødselsdag. Men også mange kvinder får et gavekort til et spring hos os, og er vildt begejstrede for oplevelsen.

Vi har kort sagt kun positive tilkendegivelser fra de gæster vi har, der har fået et spring som gave til deres fødselsdag.

En gave, der kan opleves igen og igen – på video

Et faldskærmsspring er en kæmpe oplevelse, men det går samtidig også så hurtigt og kan være meget overvældende, så det er ikke altid, man synes, man får det hele med. Hos Dropzone Denmark arbejder vi meget med især video og kan optage hele oplevelsen på video.

Ved køb af vores videopakker laver vi en samlet video af hele oplevelsen samt en masse billeder. Vi optager fra ham eller hende, du har foræret et spring, ankommer til centret og til vi lander på jorden igen. Det er ud fra den respons, vi har fået gennem årene, en mega fed pakke at få med.

Køb gaven til din action-fødselar allerede i dag

Vi er klar til at give en uforglemmelig oplevelse til ham eller hende, du vil forære en action oplevelse i fødselsdagsgave. Og har du spørgsmål af den ene eller anden art, er vi altid glade for at svare på dem.