Faciliteterne hos Dropzone Denmark

Alt inklusiv professionelt faldskærmscenter

NOMAD Bar & Café

Caféen er det centrale omdrejningspunkt i Dropzone Denmark. Her mødes tandemgæster, nye- og erfarne springere til hyggelige stunder i et internationalt bar- og cafemiljø.

Vi har et velassorteret udvalg af mad og drikke, til fornuftige priser. Der er god plads til at nyde din mad både inde og ude på vores store indbydende terrasse. Terrassen byder på frit udsyn til landingsbanen og de mange faldskærme som konstant daler ned fra himlen.

Når solen går ned, går stemningen og lydniveauet op og caféen omdannes til en hyggelig bar, nogle gange med fest til den lyse morgen. Caféen er naturligvis åben for alle, uanset om du kommer med fly, i bil, bus, gående eller på cykel. NOMAD bar & café er på den måde det perfekte stop på en udflugt eller en anderledes dag med masser spændende spring at kigge på.

Caféen er som udgangspunkt kun åben i forbindelse med springaktivitet, åbningstiderne kan du se HER. Du kan se vores kontrolrapport og smiley-rating på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

Udlejning

Ønsker du at afholde et arrangement udover det sædvanlige, så står teamet bag Dropzone Denmark og NOMAD Bar & Café parat til at give dig dit livs fest. Med unikke rammer i Herning Lufthavn og Dropzone Denmark kan vi tilbyde afvikling af spektakulære fester for op til hundrede deltagere.

Med eget køkken, mulighed for overnatning og langt til nærmeste nabo er Dropzone Denmark og NOMAD Bar & Cafe det oplagte valg som location for din næste fest. Kontakt os på info@dropzonedenmark.dk eller 22 40 11 17 og hør nærmere om mulighederne – kun fantasien sætter grænserne.

Bemærk at det kun er muligt at afholde større arrangementer, når der ikke er springaktivitet. Sæsonen går fra 1. april til 31. oktober.

Overnatning

Dropzone Denmark har et lækkert bunkhouse med 24 sengepladser i 4 og 8 mands værelser. Der er herre og dameomklædning med brusekabiner og toiletter. Bunkhouset ligger 50 meter fra hovedbygningen, hvor du finder receptionen, shoppen, caféen og hangaren.

Når du booker en overnatning i bunkhouse følger der sengetøj og håndklæde med. Hvis du overnatter i forbindelse med et faldskærmsspring koster en overnatning 125 kr. ellers koster det 250 kr.

Du kan booke en plads i bunkhouse med henvendelse i receptionen eller på info@dropzonedenmark.dk.

Camping

Bag bunkhouse finder du Dropzone Denmark's campingområde. Her er der plads til din campingvogn eller dit telt og dermed rig mulighed for overnatning. Henvend dig i receptionen ved ankomst og så finder vi en god plads til dig.

Det koster 50 kr. pr. nat for at bruge badefaciliteter mm. Hvis du bruger strøm i din campingvogn vil det også blive afregnet.

Sommerhuse

Hos Feline holidays finder du et stort udvalg af sommerhuse i alle størrelser og prisklasser i Midtjylland.
Se dem på www.feline.dk.

Fly

Dropzone Denmark har landets største og hurtigste faldskærmsfly, en Cessna 208 Supervan med plads til 20 faldskærmsspringere. Så der er god plads til dig og dine venner. Og med en lift tid på kun 15 minutter til 4.500 meter er du snart klar til at springe igen.

Flyet har en turbine motor som er utrolig driftsikker og bygget til faldskærmsflyvning. Den er mere miljøvenlig end diverse stempelmotorfly. Og med 5 blade på propellen, larmer den også mindre en andre faldskærmsfly.

Swoop pond

Dropzone Denmark har Europa's største swoop pond på hele 90 × 30 meter med cirkulerende vand. Ponden ligger placeret med retning mod vest-nordvest, med 30 meter grusgrav for enden. Der er kun 100 meter til hangaren, pakkefaciliteter og caféen. Tilskuere har frit udsyn til ponden fra terrassen.

Den store pond gør Dropzone Denmark til et ideelt sted for swoopere at træne. Vi har også sat vores hop'n'pop højde til 1.800 meter, så du har god tid til at lave dit setup. Vi afholder årligt SunPath Open, en større international swoop konkurrence med deltagere fra hele verden.

Øvrige faciliteter

Hos Dropzone Denmark har vi bygget et sted, hvor vores faciliterer er optimeret til dig som faldskærmsspringer.

Indendørs pakning

Vores store hangar har masser af plads til pakning. Det bløde pakke underlag ligger overalt og massere af vægte til at holde dit grej. Mangler du loops eller elastikker? Spørg en af vores pakkere og du får det udleveret.

Rig stativerne er til fri afbenyttelse men vær venlig at ryde op efter dig selv, og tag dine ting med dig når du checker ud.

Pakkere

Vi har altid pakkere på pladsen som står klar til at pakke din faldskærm, hvis du har travlt eller hellere vil nyde din pause.

Video debriefing

Du kan debriefe dit spring på vores storskærm i caféen eller teorilokalet, såfremt det ikke er i brug til andet formål.

WIFI

Der er trådløs internet til fri afbenyttelse på hele dropzonen. Netværket hedder ”DropzoneGuest” og har koden: 11111111.

Shoppen

Du kan købe t-shirts, kasketter og andet merch i vores shop nær receptionen. Vi har selvfølgelig også batterier, logbøger og andre nyttige ting i forhold til faldskærmsudspring.

TV-, film- og marketingsproduktion

Dropzone Denmark er Danmarks eneste professionelle faldskærmscenter, og det sikre valg til din TV-, film- eller marketingsproduktion.

Vi er de mest erfarne med kommerciel faldskærmsfly og faldskærmsdrift i Danmark. Vores erfarne videospringere og stuntmen kan få netop den scene eller vinkel du ønsker, i kassen. Vores medarbejdere har over 20.000 spring og over 50 års erfaring tilsammen.

Vores videospringere har hjelme med mulighed for at montere store high-end kamerarer så som RED Dragon til filmproduktioner, eller flere mindre kameraer til f.eks. TV produktion. Vores videospringere og instruktører har erfaring fra f.eks. Hollywood-produktioner,  Reality shows, Sitcoms, fotos til marketing osv.

Vi er stolte over at være officiel samarbejdspartner med Prime Productions AMG.

Så leder du efter en måde at få en unik scene til din produktion, så kontakt chefinstruktør Peter Svalø på peter@dropzonedenmark.dk.

Vi viser løbende eksempler på materiale vi leverer på vores facebookside. Produktionsselskaber foretrækker ofte Dropzone Denmark til deres produktioner på grund af vores unikke mulighed for privatliv, som ofte er at foretrække ved større projekter.

Opvisning

Dropzone Denmark's opvisningshold rejser rundt og laver faldskærmsopvisninger til byfester, fodboldkampe, flyshows og meget mere. Vores springere er meget erfarne og leverer et enestående show hvor de viser deres evner i fritfald og med deres faldskærme. Mangler du et blikfang til jeres byfest? Vi kan hjælpe. Vi har erfaringer med at lande på stadions, bymidter, baghaver og strande, og endda søer! Vi kan lande med dit flag eller røgbomber. Kun fantasien sætter grænser.

Som Danmarks professionelle faldskærmscenter leverer vi en professionel opvisning – HVER gang! Prisen for en Dropzone Denmark opvisning starter ved 25.000 kr. Prisen er afhængig af hvor langt flyet skal flyve, samt opvisningens art.

Kontakt chefinstruktør Peter Svalø på peter@dropzonedenmark.dk for mere information.