Solo faldskærmsspring

Lær at spring i faldskærm

Dit første solospring


AFF eller Acceleret Fritfald er et kursus designet til at tage dig fra begge fødder solidt plantet på jorden til en erfaren solo faldskærmsspringer.

Solokurset inkl. første spring varer to dage. Såfremt du ønsker flere spring anbefaler vi at du sætter flere dage af. Afhængig af vejret er det muligt at foretage flere spring om dagen, men kurset er mental ret udfordrende til at starte med, så vores erfaring siger at de fleste deler det op over flere dage. 

Videoen til venstre fortæller dig i detaljer omkring hele kurset. 

Du behøver ikke tandemspring for at springe solo

Når det kommer til faldskærmsudspring, er der ofte en misforståelse om, at man skal have erfaring med tandemfaldskærmsudspring, før man kan tage sit første solo spring. Men sandheden er, at det ikke er nødvendigt at springe tandem-faldskærm som en forudsætning for at springe solo.

Faldskærmsudannelsen er struktureret og designet til at lære eleverne de nødvendige færdigheder og viden til at udføre sikre og succesfulde solo faldskærmsudspring. Den typiske uddannelsesproces indebærer grundig teoretisk undervisning, træning på jorden og et spring med 2 instruktører ved ens side.

 

3.995,-

AFF level 1

Solokursus og første solospring fra 4.500 meter

Book nu

7.495,-

AFF level 1-3

Solokursus og dine første 3 spring fra 4.500 meter

Start på vejen til dit certifikat

3.500,- hvis du allerede har bronze kurset

Book nu

12.995,-

Alle 8 AFF levels

Solokursus og alle 8 AFF spring

Tilladelse til at springe uden instruktører

5.500,- hvis du allerede har bronze+ pakken

Book nu

24.995,-

Alle 8 AFF levels

Alle 7 coachspring

Alle 10 solospring

Solokursus og 25 spring

USPA licens og 1 års medlemsskab så du kan springe i hele verden

12.000 ,- hvis du allerede har sølv pakken

Book nu

Grundkursus tidslinje

5 timers undervisning i klasselokalet med teoretisk viden omkring faldskærm og nødsituationer.

1 times praktiske øvelser i forbindelse med første faldskærmsudspring fra 4.500 meter. AFF level 1.

AFF level 1. Et fladskærmsspring fra 4.500 meter hvor du primært fokuserer på at udløse faldskærmen i den korrekte højde.

Evaluering af dit første faldskærmsudspring. Fortsæt på AFF level 2 samme dag, hvis du ønsker at arbejde hen i mod et faldskærmscertifikat.

Generelt om Dropzone Denmarks grundkursus og solo faldskærmsudspring

På faldskærms grundkursus vil instruktørerne vejlede eleverne i alt fra korrekt kropsposition og kontrol til håndtering af nødsituationer. De vil træne eleverne i at mestre de grundlæggende færdigheder, herunder stabilitet, "tracking" og "parachute deployment"

Uddannelsen er designet til at tage højde for elevernes grundlæggende behov og sikkerhed. Så selv hvis du ikke har prøvet tandemfaldskærmsudspring, kan du stadig begynde din faldskærmsudannelse og arbejde hen imod dit første solo faldskærmsudspring. Med de rette instruktioner, træning og sikkerhedsforanstaltninger kan du opleve den utrolige frihed ved at flyve solo gennem luften.

Billede Album / Erfarne springere

Alt det praktiske

Find alt det praktiske i de forskellige faner nedenfor. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på info@dropzonedenmark.dk eller ringe på +45 22 40 11 17


Alder

For at foretage et solofaldskærmsudspring skal man være fyldt 16 år. Hvis man er under 18 år skal man medbringe en underskrift fra forældre eller værge.

Vægt og fysik

Som solospringer må man maks veje 110 kg inkl. tøj og sko. Faldskærmsudstyr skal du ikke tage højde for. 

Faldskærmsudspring er ikke nødvendigvis hårdt, men man skal være nogenlunde flexibel så man kan sveje i fritfald og præsentere hoften til vinden. Det er ofte mentalt man bliver udfordret og træt før ens fysiske form. 

Bruger man nogle former for medicin eller har andre tvivlsspørgsmål omkring helbred, så er en henvendelse til egen læge anbefalet.

Tid og ankomst

Ankomsttidspunkt er det tidspunkt du har tilmeldt dig solokurset. Hver opmærksom på at kurset typisk foregår til kl. 10 om aftenen og fortsætter næste morgen.

Vejr
Som elev springer vi kun i optimale forhold for at give jer de bedste vilkår til at springe ud af et fly.

Der må derfor ikke være nogen skyer når vi springer og det må ikke blæse mere end 7 m/s.

Husk dog at vejret i Danmark ikke altid viser sig som lovet, som der kan opstå uventede ophold i springaktiviteten.
Påklædning

Tag tøj på, varmt nok til at opholde sig udenfor i længere perioder på den pågældende dag.

Tag gerne bevægeligt sportstøj på, så du giver dig de bedste vilkår for størst bevægelighed.

Gavekort

Du kan købe et gavekort til solokursus på nedenstående link. Et gavekort har en gyldighed på 30 måneder eller 2,5 år og er ikke personbestemt.

Hvis du har et gavekort fra True Story eller en af vores andre samarbejdspartnere, så skal vi hjælpe med bookingen, da vores bookingsystem ikke kender koderne. Skriv i stedet for til os på info@dropzonedenmark.dk eller ring på +45 22401117 

Sikkerhed

Som landets eneste professionelle faldskærmscenter, sikre vi at sikkerheden og kvaliteten af instruktører er i absolut verdensklasse. Du kan derfor føle dig i gode hænder hos os.

Når det er sagt, så er faldskærmsudspring en ekstremsport og i værste tilfælde kan man komme slemt til skade. Det er derfor absolut essentielt at man lytter til instrukser og følger dem. Det vil altid være op til instruktørerne om det er forsvarligt at lade dig springe.

Sprog

Da det er et internationalt licens man erhverve sig ligesom at vi har hentet nogle af de aller dygtigste instruktører ind fra hele verden, så vil meget af undervisningen foregå på engelsk. Er man ikke komfortable med engelsk, så kan man ringe på forhånd og måske kan vi arrangerer at de danske instruktører koncentrere sig om dig.

Overnatning

Har man lyst til at springe flere dage i træk eller kommer man langsvejs fra, så kan man vælge at overnatte i vores bunkhouse. Her sover man i 4 mands værelser i køjeseng.

En nat koster 125 kr inkl. sengelinned, dyne, hovedpude og håndklæde. 

Der ligeledes badefaciliteter i bunkhouse.

Book venligst i forvejen, da vi kan være fuldt booket. 

Mad

I forbindelse med Dropzonen har vi Nomad Bar og Cafe. Her bliver der serveret morgenmad, middagsmad og aftensmad, så længe der er aktivitet på pladsen. Der er også vegetar mad.

Forsikring

Som springer hos Dropzone Denmark er man forsikret af vores 3. parts forsikring. Men hvis man springer solo er det strengt anbefalet at man selv tegner en farlig sports forsikring, som inkluderer faldskærmsudspring inden man foretager sit første faldskærmsudspring.

Bestil et gavekort

Medlem af USPA

Dropzone Denmark er medlem af den amerikanske union USPA, det betyder at Dropzone Denmark er anerkendt og reguleret af United States Parachute Association (USPA), den største og mest respekterede faldskærmsorganisation i USA. USPA er en nonprofit organisation, der arbejder for at fremme sikkerhed og kvalitet inden for faldskærmsudspring.

Ved at være medlem af USPA viser Dropzone Denmark sine forpligtelse til sikkerhed, professionalisme og overholdelse af høje standarder. Som medlem er Dropzone Denmark forpligtet til at følge de retningslinjer og procedurer, der er fastsat af USPA for at sikre en sikker og ansvarlig faldskærmsoplevelse for deres elever og erfarne faldskærmsudspringere.

For elever og erfarne faldskærmsudspringere, der vælger at besøge Dropzone Denmark, betyder medlemskabet af USPA, at de kan have tillid til, at Dropzone Denmark opretholder de højeste standarder for sikkerhed og kvalitet. Det er en garanti for, at deres faldskærmsoplevelse vil være professionel, velorganiseret og i overensstemmelse med internationalt anerkendte retningslinjer og bedste praksis.