Erfarne faldskærmsspringere

Jump, eat, sleep, repeat

Danmark's førende faldskærmscenter for erfarne faldskærmsspringere

Uanset om du er en ny faldskærmsspringer eller rutineret, alene eller på et hold, mavespringer, freeflyer, wingsuiter eller swooper så er der mange gode grunde til at springe hos os.

Her hos Dropzone Denmark opererer vi en Cessna 208 Supervan. Den tager 20 personer til 4.500 meters højde på kun 15 minutter. Det er Danmark's største og hurtigste faldskærmsfly.

Når du bliver sulten, har vi en lækker café, hvor du kan købe mad og drikke. Efter en øl eller sodavand i baren om aftenen, kan du få en god nats søvn i vores bunkhouse.

Hvis du ikke har dit eget udstyr har vi både elev- og sports rigs du kan leje. Vores pakkere er altid klar til at pakke for dig hvis du ønsker det. Og hvis du gerne vil udvikle dine kompetencer på himlen så har vi en række af coaches til at guide dig.

Åbningstider

Vi bestræber os på at holde åbent når vejret er godt og faldskærmsspringere vil springe i faldskærm. Her nedenunder kan du se et overblik over hvornår vi forventer at åbne faldskærmscenteret for aktivitet og vi springer som regel til kl. 21.00, medmindre vejret forhindrer det. De nuværende åbningstider ser ud som følger, men der tages forbehold for ændringer med kort varsel:

Europas højeste faldskærmsudspring - HALO boogie

Endnu en gang vil Dropzone Danmark være vært for en HALO boogie. Her har du mulighed for at deltage i Europas højeste faldskærmsudspring, hvor vi over en 5 dages periode fra den 14. til den 18. august springer fra 7,6 KM. Du kan vælge at deltage alle dagene, eller kun én, det er helt op til dig.

Paul Henry de Baér (PH), en faldskærmsspringer i verdensklasse og en god ven af ​​Dropzone Danmarks ledelsesteam,  kommer til at lede HALO boogie i år. Der kommer et erfarent hold sammen med ham og de medbringer det helt nye HALO2 iltsystem, der er specielt designet til faldskærmsudspring fra meget høje højder.

Kravet for at deltage i denne begivenhed for sportsspringere er, at du minimum har en USPA-C licens eller lignende. For dem af jer, der ønsker at springe fra denne højde, men ikke opfylder kravene, tilbyder vi også HALO tandemspring. Du kan læse mere om dem HER.


Prisen per 7,6 KM sportsspring er 2.850 DKK og inkluderet i prisen er:

- Løn og rejseudgifter for HALO teamet

- HALO briefing

- HALO systemudlejning og O2

- HALO rigning af Ground Operators

- HALO load master. En HALO-operatør pr. load.

- HALO session supervision

Prisliste for sport springere:

Faldskærmsudspring 1 spring 10 spring* 25 spring*
6.000 ft / 1,8 km 200.- 190.- 180.-
15.000 ft / 4,5 km 275.- 265.- 255.-
20.000 ft / 6 km 650.- - -
Coach spring 895.- - -

* Ved køb af 10 eller 25 spring (block jumps) gælder det at springene ikke kan deles eller refunderes. De har en levetid på 12 måneder efter køb.


Andre produkter/ydelser Pris
Grejleje 100.-
Pakkebillet 80.-
Bunkhouse 125.-
Jumpers Choice (rabatordning i caféen) 200.-

Hold dig opdateret

Gå aldrig glip af muligheden for at springe. Meld dig ind i vores Facebook forum ”Dropzone Denmark Activities Group”

Billeder fra vores faldskærmsboogies