Militær faldskærmsudspring

Få den unikke Dropzone faldskærmsvinge

Faldskærmsudspring for militæret

Dropzone Denmark tilbyder en skræddersyet løsning til dig i forsvaret med solokursus og dit første faldskærmsspring fra 1.200 meter for kun 2.895 kr. Som en ekstra bonus får du:

  • et diplom
  • en t-shirt
  • to unikke Dropzone Denmark faldskærmsvinge - både i metal og stof

Det hele får du selvfølgelig helt gratis når du har gennemført dit spring hos os.

Kontakt os på info@dropzonedenmark.dk eller ring til os på 22 40 11 17 og aftal hvornår du skal bevise at du kan holdet hovedet koldt når det virkelig gælder. Hvis i er en gruppe, der vil springe, så er der rabat at hente.

Hvis du allerede er faldskærmsspringer kan de individuelle vinger, såfremt kravene overholdes købes separat. 

Dropzone Denmarks bæringsberettet faldskærmsvinger

Bronze vingen (1 spring)

Bronze vingen opnås ved dit første solo faldskærmsudspring hos Dropzone Denmark. Den er et symbol på dit mod og din vilje til at flytte dine grænser.

Hvis du har købt et militært solokursus, får du denne vinge gratis når du har gennemført dit solospring.

Sølv vingen (3 AFF spring) 

Én ting er at hoppe ud af et fly. En anden ting er at kunne manøvre selvstændigt i fritfald med 200 km/t. Sølvvingen viser at du har mere end mod. Du har evnen til at holde hovedet koldt når det virkelig gælder.

Sølv vingen kan købes efter du har bestået AFF level 3. Dvs. du har sprunget fra 4.500 meter 3 gange og har næsten 3 minutter i fritfald.

Guld vingen (8 AFF spring)

Guld vingen viser at du hører til i luften. Du har drejet, lavet backloops, tracket og bevist at du har deciplinen til at springe uden at en instruktør overvåger dig. Du har været vedholdende hvor de fleste giver op.

Efter du har bestået AFF level 8 kan du købe guld vingen.

Den sorte vinge

Den sorte vinge er så eksklusiv som det kan blive. Du er ikke blot faldskærmsspringer, du er erfaren og har bevist dine evner på alle fronter.

For at opnå den sorte vinge skal du igennem mere end de fleste faldskærmsspringere når i deres karriere. Du skal have lavet 8-mands fritfalds formationer. Du skal have sprunget om natten i komplet mørke. Og du skal ikke mindst have sprunget HALO spring med ilt i flyet.

Hvordan foregår et solospring for militæret

Du tilmelder dig igennem det udleverede tilmeldingslink. Tidspunktet er for teorikurset som ligger på en tidligere dag end springet.

Du møder op klar til at modtage ca. 4 timers teoriundervisning. Hvis i er mange, kan vi komme til jeres kaserne og afholde kurset.

Springdagen starter tidligt med at træne de praktiske øvelser. Nå du er helt klar flyver vi op i 1.200 meters højde hvor du skal bevise at du også tør.

Efter alle har sprunget vil der blive overragt diplom, t-shirt og ikke mindst din faldskærmsvinge som du kan bære med stolthed.

Gruppetilbud

Store oplevelser skal deles med venner og et faldskærmsspring er den vildeste oplevelse. Så saml en flok fra kasernen. Ikke nok med at det bliver en bedre dag når du skal springe, så er der også grupperabat at hente. Hvis i er mange, så har vi også mulighed for at tilpasse kurset til jeres kalender og beliggenhed.

Men tøv ikke med at kontakte os på info@dropzonedenmark.dk eller 22 40 11 17 og hør nærmere. Du kan altid finde flere deltagere senere.

Video

Hvis du gerne vil gemme det unikke minde af dit første faldskærmsspring, så har du muligheden for at tilkøbe en video af dit spring for 295 kr. Videoen bliver klippet sammen så der både er noget sammen med dine venner og når du hopper ud af flyet.

Video kan tilkøbes så sent som på dagen for springet.

Faldskærmsudspring styrker dit mod, disciplin og fokus

At springe i faldskærm i militæret er en god idé, da det bidrager til udviklingen af  dit mod, viljestyre og dit sammenhold med dine militærkammerater.

Det at stå i døren på et fly og springe ud i luften er en overvældende og skræmmende oplevelse. Ved at overvinde denne frygt udvikler faldskærmssoldater en stærk indre styrke og modstandsdygtighed, der kan overføres til andre aspekter af deres militære karriere.

Det kræver disciplin og fokus at udføre de nødvendige handlinger korrekt under springet. Denne træning i at styre og kontrollere dine følelser under pres styrker din evne til at tackle andre udfordringer og overvinde modgang.

Spring igen med fritfald

Efter dit første solospring fra 1.200 meter kan du fortsætte på AFF uddannelsen med fritfald fra 4.500 meter. Fordi du allerede har været på teorikurset skal du kun igennem et konverteringsforløb på ca. 1,5 timer. Det er gratis og kræver blot at du koordinerer med os hvornår det skal være.

Du kan læse mere om AFF uddannelsen på solo siden. Vær opmærksom på at det vil være billigere end de oplyste priser da du allerede har været på teorikurset. Snak med vores instruktører om de reelle priser.

Alt det praktiske til dit faldskærmsudspring

Find alt det praktiske i de forskellige faner nedenfor. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 22 40 11 17.

Alder

For at foretage et solofaldskærmsudspring skal du være fyldt 16 år. Hvis du er under 18 år skal du medbringe en underskrift fra en af dine forældre eller værge. Denne underskrift udfyldes ved ankomst til receptionen eller du kan printe og medbringe vores underskriftsformular.

Vægt og fysik

For at springe i faldskærm må du max. veje 110 kg. inkl. tøj og sko. Det er ikke som sådan fysisk krævende, men du skal være nogenlunde flexibel så du kan sveje i fritfald og bevæge armene frit over hovedet. Hvis du har haft en skulderskade så snak med os først.

Det er en stor oplevelse at springe i faldskærm og det kan være meget mentalt trættende, så det er vigtigt at du er frisk og udhvilet.

Tid og ankomst

Den tid du har booket er starttidspunktet for teorikurset. Vær opmærksom på at det normalt tager 4 timer inkl. pauser. Hvis i er over 24 personer kan vi afholde kurset på kasernen.

Den praktiske del og selve springet foregår en anden dag efter aftale. Vi starter normalt vis den praktiske del kl 7 om morgenen. Forvent at det tager hele dagen at få dit spring.

Video

Hvis du ønsker at få dit spring filmet kan du tilvælge det når du booker springet. Hvis du ikke fik det tilvalgt eller du har ændret mening, så er det stadig muligt at tilvælge på dagen for springet.

Når du har sprunget, skal vi have redigeret videoen inden vi kan sende den til dig. Derfor kan der gå op til 48 timer inden du modtager videoen. De vil blive sendt til din e-mail i form af et link til WeTransfer hvor du kan downloade filen.

Af sikkerhedsmæssige grunde siger Trafikstyrelsens lov, at man skal have 150 spring, før man må tage et kamera med. Du må derfor ikke medbringe dit eget kamera.

Sprog

Da det er et internationalt licens du erhverver dig, ligesom at vi har både danske og udlandske instruktører, så vil meget af undervisningen foregå på engelsk. Er du ikke komfortable med engelsk, så kontakt os på forhånd så vi kan finde en løsning.

Overnatning

En overnatning i vores bunkhouse koster 125 kr inkl. sengetøj og håndklæde. Det er 4 mands værelser med køjesenge. Der er også mulighed for at købe morgenmad i caféen.

Book venligst din overnattning i forvejen ved at kontakte os på info@dropzonedenmark.dk. Vi har 24 sengepladser.

Venner og familie

Dine venner og familie er selvfølgelig velkommen til at komme og se dig springe. Mens de venter kan de nyde en kold sodavand eller en bid mad fra vores lækre café og så lander du kun få meter fra dem.

Du skal blot være opmærksom på at vi ikke garantere hvornår du kommer til at springe.

Café

Vi har en lækker café i forbindelse med dropzonen. Her vil det altid være muligt at købe drikkevarer, snacks og lette retter.

Vejr

Vejret kan have stor indflydelse på sikkerheden af et faldskærmsspring. Derfor er der som ny faldskærmsspringer større begrænsninger, på hvilket vejr du må springe i. I et land som Danmark, betyder det at det i perioder kan være svært at komme i luften.

Vi er klar når vejret er det, men det kræver også at du prioritere at kigge forbi, når forholdne er til det.

Påklædning

Det er selvfølgelig muligt at springe i uniform, men ellers skal du medbringe praktisk tøj du kan bevæge dig i og falde lukkede sko, der sidder fast på fødderne. Sandaler og sko med hæle er ikke tilladt.

Det er ikke så koldt i den højde vi skal op i, men medbring et ekstra lag du kan tage på hvis det er nødvendigt. Vi stiller handsker og en springdragt til rådighed.

Du kan sagtens springe med kontaktlinser og briller såfremt brillerne ikke er for store.

Udskydelse og ombookning

Et faldskærmsspring afhænger af mange ting bl.a. vejret, flyet og udstyret. Vi forstår at du gerne vil springe på lige netop dit tidspunkt, men nogle gang kan det ikke lade sig gøre.

På et solospring har du ikke et fast booket tidspunkt for springet. Vi er i løbende dialog om hvornår du møder op og så får vi dig i luften hurtigst muligt. Vær opmærksom på at du også har et ansvar ift. at være tilgængelig og møde op når vejret er godt.

Hvis der går mere end én måned fra dit kursus til dit spring, så skal vi genopfriske noget af teorien.

Forsikring

Når du springer hos os er du udelukkende dækket af en 3. parts forsikring. Du (1. parten) skal dækkes af din egen forsikring i tilfælde af en skade. Nogle forsikringsselvskaber kræver at du har en farlig sport forsikring. Snak med din forsikring inden du springer.

Jeg har været på kursus men mangler at springe

Efter du har været på kursus kan du se ledige tider og booke dit spring her.

Book et spring

Du booker et spring ved at kontakte os på info@dropzonedenmark.dk eller 22 40 11 17. Hvis der allerede er oprettet et hold fra din kaserne skal du bruge tilmeldingslinket i har fået udleveret.

Hvad er IAD

IAD står for "Instructor Assisted Deployment". Det er en metode til at udløse faldskærmen, lige efter springeren har forladt flyet. Hvis du kender til et static line spring, så er det næsten det samme.

Ved static line er springeren bundet fast til flyet, så faldskærmen bliver udløst automatisk, når snoren bliver strakt ud. Ved IAD er springeren "bundet fast" til instruktøren i stedet, så det er instruktøren, der udløser faldskærmen. Begge metoder har fordele og ulemper, men IAD er en nyere metode og generelt anset for at være mere sikker.

Et IAD spring er en rigtig god måde at opleve dit første faldskærmsspring på. Du hopper fra ca. 1.200 meters højde og faldskærmen bliver udløst automatisk, så du kan fokusere på flyveturen ned i faldskærmen.