Tandem faldskærmsudspring

Oplev suset sammen med en erfaren faldskærmsinstruktør

2.495,-

5-10 sekunders frit fald

Fokus på skærmflyvningen

Book nu

3.495,-

45-55 sekunders frit fald

Det populære valg

Automatisk 200 kr rabat ved booking mandag-torsdag

Book nu

5.495,-

85-100 sekunders frit fald

Brug af ilt i flyet

Book nu

14.995,-

Europas højeste spring!

Ilt suppleret fra HALO2

Kendt fra ekspeditioner ved Mount Everest

Inkl. video og t-shirt

Book nu

Et tandemspring er en uforglemmelig oplevelse, der både giver dig det vildeste adrenalinkick, følelsen af frihed og den smukkeste udsigt på en og samme tid. Alt sammen mens du kan føle dig fuldstændig tryg fordi din erfarne instruktør har styr på alt det tekniske. Det er en unik mulighed for at overvinde dine egne grænser samtidig med at du har tid til at nyde udsigten.

Hos Dropzone Denmark tilbyder vi det største udvalg at tandemspring i landet, så du kan få den oplevelse der passer til dig.

Hvilket tandemspring passer til dig

Hos Dropzone Denmark ved vi at mennesker ikke er ens og derfor tilbyder vi landets største udvalg af tandemspring. Vi sætter også en ære i at alle vores gæster skal have en personlig behandlig med fokus på at det er en "once in a lifetime" oplevelse.

Hvis du synes at det lyder meget vildt at være i fritfald, så er vores 2 km tandemspring måske noget for dig. Her udløses faldskærmen inden for 10 sekunder så der er masser af tid til at nyde udsigten og stilheden mens du svæver ned under faldskærmen.

Vores 4,5 km tandemspring er den bedste all-round oplevelse og klart det mest populære valg. Her har du knap 1 minut i fritfald inden faldskærmen åbnes.

Kan det ikke blive vildt nok? Så skal du prøve vores 6 km tandemspring. Det er så højt at der skal bruges ilt i flyet og på vej ned har du op imod 1,5 minut i fritfald. Det er kun en lille gruppe af mennesker der tør prøve det.

I videoen til venstre kan du se eksempler på de forskellige tandemspring.

Hvordan foregår et tandemspring

Du ankommer til Dropzone Denmark og henvender dig i receptionen. Her får du alt den information du skal have inden springet. Det tager ca. 10 minutter.

Når det er din tur føres du til hangaren hvor du får dit udstyr på og så vil din instruktør vil følge dig til flyet. Mens i flyver kan du nyde udsigten over heden og helt ud til Vesterhavet.

Du får dit livs oplevelse når i hopper ud i det frie fald hvorefter din instruktør udløser faldskærmen. I lander stillere og roligt på græsset foran din familie og venner der venter spændt.

Tilbage i hangaren får du dit velfortjente diplom. Har du bestilt video, bliver den tilsendt på e-mail inden for 24 timer. Du er velkommen til at blive og spise noget fra caféen og se de næste faldskærme lande.

Få dit faldskærmsspring filmet

Et faldskærmsudspring er en helt unikt "once in a lifetime" oplevelse som man ikke kan sammenligne med noget andet. Den eneste ulempe er at det er overstået alt for hurtigt. Derfor oplever vi at de fleste af vores gæster er rigtig glade for at få springet filmet så de efterfølgende kan genleve oplevelsen sammen med venner og familie.

Fælles for alle vores videopakker er at vi dokumenterer hele oplevelsen fra du har fået udstyret på til du står på jorden igen. Du får en fed færdigredigeret video som viser alle højdepunkterne fra springet samt 100+ billeder i høj kvalitet. Alt sammen sendt til din e-mail inden for 24 timer.

Som noget ekstra får du også en kort video som er perfekt til at poste på de sociale medier.

Handcam

Et handcam sidder på hånden af din instruktør og giver et fedt close up billede af hele oplevelsen – både i frit fald og når faldskærmen er åben. Denne løsning er bedst under skræmflyvningen.

Outside

Outside er vores mest populære løsning. Med en ekstern kameramand får du en meget dynamisk video hvor du både bliver filmet helt tæt på og lidt på afstand. Denne løsning er best til fritfald.

Deluxe

Deluxe pakken er det bedste af begge verdener hvor du får både handcam og outside. Den er det ultimative minde fra dit livs største oplevelse!

Handcam Outside Deluxe
2 km 795.- Ikke muligt Ikke muligt
4,5 km 795,- 995.- 1.495.-
6 km 1.195,- 1.495.- 1.995.-

Alt det praktiske til dit faldskærmsudspring

Find alt det praktiske i de forskellige faner nedenfor. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 22 40 11 17.

Alder

Der er ingen aldersgrænse for et tandemspring. Du skal blot kunne passe seletøjet. Vi har sprunget med alle størrelser fra 5,5 år til 99 år gammel. Personer under 18 år skal have underskrift fra forældre eller værge. Denne underskrift udfyldes ved ankomst til receptionen eller du kan printe og medbringe vores underskriftsformular.

Vægt

For at springe i faldskærm må du max. veje 110 kg. inkl. tøj og sko. I sidste ende afhænger det dog af den aktuelle instruktør og din kropsbygning.

Tid og ankomst

Når du har booket en tid, er det det tidspunkt du skal møde op på. Vi anbefaler at du sætter 3 timer af til oplevelsen. Vær opmærksom på at der kan være ventetid pga. vejret, flytrafik eller tilgængelighed af den helt rigtige instruktør til dig. Er i en større gruppe skal i forvente at det tager længere tid.

For 6 km og højere tager det længere tid.

Video og billeder

Hvis du ønsker at få dit spring filmet kan du tilvælge det når du booker springet. Hvis du ikke fik det tilvalgt eller du har ændret mening, så er det stadig muligt at tilvælge på dagen for springet. Der kan dog være begrænsninger på hvilke løsninger der er tilgængelige.

Når du har sprunget, skal vi have redigeret videoen inden vi kan sende den til dig. Derfor kan der gå op til 24 timer inden du modtager videoen og billederne. De vil blive sendt til din e-mail i form af et link til WeTransfer hvor du kan downloade filerne fra.

Af sikkerhedsmæssige grunde siger Trafikstyrelsens lov, at man skal have 150 spring, før man må tage et kamera med. Du må derfor ikke medbringe dit eget kamera.

Kan vi springe sammen?

Med landets største og hurtigste fly, har vi plads til hele 7 tandemspringere ad gangen og i 2023 satte vi danmarksrekord på 145 tandemspring på en dag.

Vi vil altid prioritere at i kommer til at springe sammen, men der kan være forhold der gør at vi bliver nød til at splitte jeres gruppe op. Det kan f.eks. være valg af videopakke, antal instruktører på arbejde, øvrig aktivitet og specielle behov.

Venner og familie

Dine venner og familie er selvfølgelig velkommen til at være med i hele processen fra introduktion og iklædning til du lander igen. Mens de venter kan de nyde en kold sodavand eller en bid mad fra vores lækre café og så lander du kun få meter fra dem.

Café

Vi har en lækker café i forbindelse med dropzonen. Her vil det altid være muligt at købe drikkevarer, snacks og lette retter. Når vi har meget aktivitet kan du også købe hele måltider.

Vejr

Vejret har selvfølgelig en indflydelse på oplevelsen men der findes ikke det perfekte faldskærmsvejr. På en skyfri himmel kan du se rigtig langt men hvis der er skyer så får du en bedre følelse af hvor hurtigt du falder. Uanset så er suset ved at hoppe ud af flyet det samme.

I forhold til sikkerheden så kigger vi primært på skyer, vind og kombinationen heraf. Vores instruktører er uddannet til at håndtere svære vejrforhold, så der er en god grund til det hvis vi vælger at blive på jorden. Hvis det ikke er muligt at springe, udskyder vi springet til en anden dag.

For 6 km og højere er der strengere krav til vejret.

Udskydelse og ombookning

Et faldskærmsspring afhænger af mange ting bl.a. vejret, flyet og udstyret. Vi forstår at du gerne vil springe på lige netop det valgte tidspunkt, men nogle gang kan det ikke lade sig gøre. Vi bestræber os på senest at udskyde et spring 3 timer før mødetidspunktet. Det er dog ikke altid muligt.

I forhold til vejret er vi i løbende kontakt med både DMI og lokale vejrstationer. Vi vil altid give dig vores ærligste bud på sandsynligheden for at springe, men vi er desværre ikke vejrguder. Ser det helt skidt ud vil vi typisk kontakte dig dagen før.

Uanset grunden så ombooker vi selvfølgelig dit spring uden beregning. Vær dog opmærksom på at det ikke forlænger gyldigheden af et gavekort.

For 6 km og højere er der færre tilgængelige tider.

Påklædning

Medbring praktisk tøj du kan bevæge dig i og falde lukkede sko, der sidder fast på fødderne. Sandaler og sko med hæle er ikke tilladt.

Det bliver koldere jo højere vi skal op så medbring ekstra lag du kan tage på hvis det er nødvendigt. Hellere flere tynde end ét tykt. Tommelfingerreglen er ét ekstra lag i forhold til det du vil have på udenfor. Vi stiller handsker, hue og en springdragt til rådighed men om sommeren springer vi i shorts og t-shirt.

Du kan sagtens springe med kontaktlinser og briller såfremt brillerne ikke er for store.

For 6 km og højere er der strengere krav til påklædning.

Handicap og helbred

Vi har rigtig god erfaring med at springe med alle mulige former for handicap og helbredsmæssige udfordringer. Dog skal vi kende alle detaljer forud for bestillingen og i sidste ende vil det altid være tandeminstruktørens beslutning på dagen.

Hvis du fejler noget så tag fat i os på 22 40 11 17 eller info@dropzonedenmark.dk. Ved tvivl om risikoen ved at springe vil vi be om en lægeerklæring, så kontakt os i god tid.

Vi har erfaringer med at springe med bl.a. amputees, sclerose, spastisk lammelse, blinde, døve, pacemaker og meget mere. Da nogle udfordringer kræver ekstra ressourcer fra vores side kan vi sætte begrænsninger på springtype, videopakke og dag/tidspunkt for springet.

For 6 km og højere er der strengere krav til dit helbred.

Forsikring

Når du springer hos os er du udelukkende dækket af en 3. parts forsikring fra vores side. Du (1. parten) skal dækkes af din egen forsikring i tilfælde af en skade.

Et enkelt tandemspring anses normalt ikke som farlig sport men mere som en tivoli tur. En almindelig ulykkesforsikring bør derfor være nok. Vi anbefaler dog altid at du forhøre dig hos dit eget forsikringsselskab hvis du er i tvivl.

Gavekort

Gyldigheden på et gavekort fra os er 30 måneder (2,5 år). Har du booket med et gavekortet skal vi bruge koderne på gavekortet så medbring enten en fysisk eller digital kopi på dagen.

Hvis du har et gavekort fra TrueStory, så kan du booke springet på deres hjemmeside. Hvis du har et gavekort fra en anden udbyder så tag fat i os på info@dropzonedenmark.dk.

Vær opmærksom på at hvis dit spring bliver udskudt så forlænger det ikke gyldigheden af dit gavekort så brug det i god tid.

Kontakt vores support