Tandemspring

Oplev suset med et tandemspring
hos landets fortrukne faldskærmscenter

SOMMERKAMPAGNE - SPAR 10% PÅ DIT SPRING

Brug koden: SOMMER24 - gælder kun indtil d. 31.juli!

Tandemspring hos Danmarks eneste professionelle faldskærmscenter, i hjertet af Jylland

Et tandemspring er en uforglemmelig oplevelse og en unik mulighed for at overvinde dine egne grænser. Den giver dig både det vildeste adrenalin kick, følelsen af frihed og den smukkeste udsigt, på én og samme tid. 

Dropzone Denmark er det eneste professionelle faldskærmscenter i Danmark, med over 15.000 spring om året og de højeste sikkerhedsstandarder. Derudover ansætter vi kun de bedste tandeminstruktører samt faldskærmspakkere. Derfor kan du være 100% sikker på at når du foretager et tandemspring hos os, er du i sikre hænder og kan nyde din oplevelse fuldt ud.

Vi tilbyder også det største udvalg af tandemspring i landet, så du kan få præcis den oplevelse der bedst passer til dig.

Pris på tandemspring

Prisen for et tandemspring kan variere en del, alt efter hvilke ønsker og behov du har. For det første, skal du vælge fra hvilken højde du vil foretage dit spring. Her skal du overveje om du vil gerne opleve suset af det frie fald, eller om det er måske kun skærmflyvning du ønsker. Hvis du er ude efter adrenalin suset fra frit fald oplevelsen, hvor vildt skal det være? Er 4,5 km nok, eller vil du prøve Europas højeste spring fra 7,6 km?

Efter du har valgt din højde, skal du nu tage en beslutning om hvordan dit spring skal filmes og forevige gøres. Her har vi tre forskellige pakker at vælge imellem.

Så alt efter hvilken kombination du ender med, kan dit tandemspring koste fra 2.495 - 14.995 DKK.


2.495,-

Ikke så meget fritfald

Fokus på skærmflyvningen

Book nu


2.995,-

45-55 sekunders frit fald

Landets højeste spring!

Det populære valg

Automatisk 200,- rabat mandag-torsdag

Book nu

5.495,-

85-100 sekunders frit fald

Brug af ilt i flyet

Book nu


14.995,-

Europas højeste spring!

Ilt suppleret fra HALO2

Kendt fra ekspeditioner ved Mount Everest

Inkl. video og t-shirt

Book nu


Få dit faldskærmsudspring filmet

Et faldskærmsudspring er en helt unikt "once in a lifetime" oplevelse som man ikke kan sammenligne med noget andet. Den eneste ulempe er, at det er overstået alt for hurtigt. Derfor oplever vi at de fleste af vores gæster er rigtig glade for at få springet filmet så de efterfølgende kan genopleve dit spring sammen med venner og familie.

Fælles for alle vores video pakker er at vi dokumenterer hele oplevelsen. Helt fra når du har fået udstyret på til du står på jorden igen. Du får en rigtig fed færdigredigeret video, som viser alle højdepunkterne fra springet samt 100+ billeder i høj kvalitet. Alt sammen sendt til din e-mail indenfor 24 timer.

Som noget ekstra får du også en kort video som er i det perfekte format  til at poste på de sociale medier.

Handcam

Et handcam sidder på hånden af din instruktør og giver et fedt close up billede af hele oplevelsen – både i frit fald og når faldskærmen er åben. Denne løsning er bedst under skræmflyvningen. Vi anbefaler outside video pakken for at fange dit frie fald bedst.

2 km  795,-

4,5 km  795,-

6km  1.195,-

Outside

Outside er vores mest populære løsning. Med en ekstern kameramand får du en dynamisk video hvor du både bliver filmet helt tæt på og lidt på afstand. Denne løsning er den bedste til fritfald.

2 km  Ikke muligt

4,5 km  995,-

6km  1.495,-

Deluxe

Deluxe pakken er det bedste af begge verdener hvor du får både handcam og outside samt en gratis T-shirt fra vores merch shop! Den er det ultimative minde fra dit livs bedste oplevelse.

2 km  Ikke muligt

4,5 km  1.495,-

6km  1.995,-

 

Hvordan foregår et tandemspring?

Du ankommer til Dropzone Denmark og henvender dig i receptionen. Her får du alt den information du skal have inden dit spring. Det tager ca. 10 minutter.

Når det er din tur, føres du til hangaren hvor du får dit udstyr på og så vil din instruktør følge dig til flyet. Mens i flyver kan du nyde udsigten over heden og helt ud til Vesterhavet.

Du får dit livs oplevelse når i hopper ud i det frie fald hvorefter din instruktør udløser faldskærmen. I lander stille og roligt på græsset foran din familie og venner der venter spændt efter at høre alt om dit faldskærmsudspring!

Tilbage i hangaren får du dit velfortjente diplom. Har du bestilt video, bliver den tilsendt på e-mail inden for 24 timer. Du er velkommen til at blive og spise noget fra caféen og se de næste faldskærme lande.

Hvilket tandemspring passer til dig?

Hos Dropzone Denmark ved vi at mennesker ikke er ens og derfor tilbyder vi landets største udvalg af tandemspring. Vi sætter også en ære i at alle vores gæster skal have en personlig behandling med fokus på at det er en "once in a lifetime" oplevelse. Så det er vigtigt for os at du får en oplevelse der er helt skræddersyet til dine ønsker og behov.

2 KM – Hvis du ikke bryder dig så meget om det frie fald men hellere vil få muligheden for at nyde udsigten og stilheden under faldskærmen.

Fra denne højde får du nemlig under 10 sekunder i frit fald.

4,5 KM – Dette tandemspring er vores mest populære. Her får du alt op til et minut i frit fald med en fart på omkring 200 km i timen og derefter kan du nyde det smukkeste udsigt i Danmark under faldskærmen.

Dette faldskærmsudspring er derudover højere end hos alle andre faldskærmsklubber i Danmark, som kun går i 4 KM højde.

6 KM – Når du skal foretage et tandemspring fra denne højde, skal du faktisk bruge ilt i flyet!

Det er en vild oplevelse hvor du også får op til 100 sekunder i frit fald og derefter nyder turen under faldskærmen med din tandem instruktør.

7,6 KM – Europas højeste spring! Dette her spring er kun for dem hvor det kan simpelthen ikke blive vildt nok!

Denne oplevelse er noget HELT andet end et ”almindeligt” tandemspring. Du skal bruge ilt-system der er helt specielt udviklet til faldskærmsudspring, HALO 2, både i flyveren på vej op, men også i selve springet!

Med i prisen for dette spring, får du et video, billeder samt en valgfri T-shirt fra vores merch shop.

I videoen her nedenunder kan du se eksempler på de forskellige tandemspring vi hos Dropzone Denmark tilbyder.

Giv et tandemspring som gavekort

Et faldskærmsudspring er den perfekte gave til at fejre én du holder af. Om det er til en konfirmanden, din mor, far, barn, barnebarn, bedsteforældre eller bedste ven, kan du være sikker på at du vinder "bedste gave" hvis du giver et gavekort fra Dropzone Denmark!

Din gavemodtager vil derudover huske dig og din gave med smil på læben så længe de lever, for et faldskærmsudspring er en oplevelse de aldrig kommer til at glemme.

Vil du hellere lave et solo faldskærmsudspring?

Der er mange myter om faldskærmsudspring, og én af dem er at man behøver et tandemspring inden man springer for første gang solo. Det er simpelthen ikke sandt. Har du mod og lyst til at foretage dit allerførste spring solo, er du bestemt ikke alene og er det helt rigtige sted. Hos Dropzone Denmark finder du landets sikreste solo kursus og oplever frit fald allerede fra første spring.

Ofte stillede spørgsmål vedrørende faldskærmsudspring

Find alt det praktiske og svar ved ofte stillede spørgsmål i de forskellige faner nedenfor. Tryk på det emne du vil vide mere om.

I hvilken alder kan jeg foretage et tandemspring?

Der er ingen aldersgrænse for et tandemspring. Du skal blot kunne passe seletøjet. Vi har sprunget med alle aldersgrupper, fra 5 år til 99 år gammel. Personer under 18 år skal have underskrift fra forældre eller værge. Denne underskrift udfyldes ved ankomst til receptionen eller du kan printe og medbringe vores underskriftsformular.

Hvor meget må jeg veje i et tandemspring?

For at springe i faldskærm må du max. veje 110 kg. inkl. tøj og sko.

I sidste ende afhænger det dog af den aktuelle instruktør og din kropsbygning. Så kontakt os ved tvivl.

Tid og ankomst

Når du har booket en tid, er det det tidspunkt du skal møde op på. Vi anbefaler at du sætter 3 timer af til oplevelsen.

Vær opmærksom på at der kan være ventetid pga. vejret, flytrafik eller tilgængelighed af den helt rigtige instruktør til dig.

Er i en større gruppe skal i forvente at det tager længere tid.

For 6 km og højere tager det længere tid.

Video og billeder

Hvis du ønsker at få dit spring filmet kan du tilvælge det når du booker springet.

Hvis du ikke fik det tilvalgt når du foretog din booking,  kan du stadig tilvælge en videopakke eller ændret den du i forvejen har valgt på selve springdagen. Der kan dog være begrænsninger på hvilke løsninger der er tilgængelige, så henvend til til receptionen.

Når du har sprunget, skal vi have redigeret videoen inden vi kan sende den til dig. Derfor kan der gå op til 24 timer inden du modtager videoen og billederne. De vil blive sendt til din e-mail i form af et WeTransfer link hvor du kan downloade filerne fra.

Af sikkerhedsmæssige årsager siger Trafikstyrelsens lov at man skal have 150 spring, før man må tage et kamera med i sit faldskærmsspring. Du må derfor ikke medbringe dit eget kamera.

Kan vi springe sammen?

Med landets største og hurtigste fly, har vi plads til hele 7 tandemspringere ad gangen. Og i 2023 satte vi Danmarksrekord på 145 tandemspring på en dag.

Vi vil altid prioritere at I kommer til at springe sammen, men der kan være forhold der gør at vi bliver nød til at splitte jeres gruppe op. Det kan f.eks. være valg af videopakke, antal instruktører på arbejde, øvrig aktivitet og specielle behov.

Må mine venner og familie komme med?

Dine venner og familie er selvfølgelig velkommen til at være med i hele processen fra introduktion og iklædning til du lander igen. Vi anbefaler faktisk altid at du medbringer som minimum én med. Det gør din oplevelse bare så meget bedre!

Mens de venter på dig kan de nyde en kold sodavand eller en bid mad fra vores lækre café og så lander du kun få meter fra dem.

Hvad hvis jeg bliver sulten eller tørstig?

Vi har en lækker café, NOMAD bar & café, på dropzonen.

Her vil det altid være muligt at købe drikkevarer, snacks og lette retter. Når vi har meget aktivitet kan du også købe hele måltider.

Vejr

Vejret har selvfølgelig en indflydelse på oplevelsen men der findes ikke det perfekte faldskærmsvejr.

På en skyfri himmel kan du se rigtig langt men hvis der er skyer så får du en bedre følelse af hvor hurtigt du falder.

Uanset så er suset ved at hoppe ud af flyet det samme.

I forhold til sikkerheden så kigger vi primært på skyer, vind og kombinationen heraf. Vores instruktører er uddannet til at håndtere svære vejrforhold, så der er en god grund til det hvis vi vælger at blive på jorden. Hvis det ikke er muligt at springe, udskyder vi springet til en anden dag.

For 6 km og højere er der strengere krav til vejret.

Udskydelse og ombookning

Et faldskærmsspring afhænger af mange ting bl.a. vejret, flyet og udstyret. Vi forstår at du gerne vil springe på lige netop det valgte tidspunkt, men nogle gange kan det desværre ikke lade sig gøre.

Vi bestræber os på senest at udskyde et spring 3 timer før mødetidspunktet. Det er dog ikke altid muligt. Du vil altid blive kontaktet personligt.

I forhold til vejret er vi i løbende kontakt med både DMI og lokale vejrstationer. Vi vil altid give dig vores ærligste bud på sandsynligheden for at springe, men vi er desværre ikke vejrguder. Ser det helt skidt ud vil vi typisk kontakte dig dagen før.

Uanset grunden så ombooker vi selvfølgelig dit spring uden beregning. Vær dog opmærksom på at det ikke forlænger gyldigheden af et gavekort.

For 6 km og højere er der færre tilgængelige tider.

Hvordan skal jeg være påklædt i et tandemspring?

Medbring praktisk tøj du kan bevæge dig i og lukkede sko, der sidder fast på fødderne. Sandaler og sko med hæle er ikke tilladt.

Det bliver koldere jo højere vi skal op så medbring ekstra lag du kan tage på hvis det er nødvendigt. Hellere flere tynde end ét tykt. Tommelfingerreglen er ét ekstra lag i forhold til det du vil have på udenfor.

Vi stiller handsker, hue og en springdragt til rådighed men om sommeren springer vi tit i shorts og t-shirt.

Du kan sagtens springe med kontaktlinser og briller såfremt brillerne ikke er for store.

For 6 km og højere er der strengere krav til påklædning.

Handicap og helbredsmæssige komplikationer

Vi har rigtig god erfaring med at springe med personer med alle mulige former for handicap og helbredsmæssige udfordringer. Dog skal vi kende alle detaljer forud for bestillingen og i den sidste ende vil det altid være tandeminstruktørens beslutning på dagen om de tror det er sikkert nok for dig at foretage dit spring.

Vi har erfaringer med at springe med bl.a. amputees, sclerose, spastisk lammelse, blinde, døve, pacemaker og meget mere. Da nogle udfordringer kræver ekstra ressourcer fra vores side kan vi sætte begrænsninger på springtype, videopakke og dag/tidspunkt for springet.

For 6 km og højere er der strengere krav til dit helbred.

Hvis du har en helbredsmæssig komplikation/udfordring og har lyst til at foretage et tandemspring, så tag fat i os på 22 40 11 17 eller info@dropzonedenmark.dk. Ved tvivl om risikoen ved at springe vil vi bede om en lægeerklæring, så kontakt os i god tid. I de fleste tilfælde kan det sagtens lade sig gøre!

Hvilken forsikring har jeg behov for i et tandemspring?

Når du springer hos os er du udelukkende dækket af en 3. parts forsikring fra vores side. Det betyder at du (1. parten) skal dækkes af din egen forsikring i tilfælde af en skade.

Et enkelt tandemspring anses normalt ikke som farlig sport men mere som en tivoli tur. En almindelig ulykkesforsikring bør derfor være nok. Vi anbefaler dog altid at du forhøre dig hos dit eget forsikringsselskab hvis du er i tvivl.

Gavekort

Gyldigheden på et gavekort fra os er 30 måneder (2,5 år).

Har du booket med et gavekortet skal vi bruge koderne på gavekortet. Så medbring enten en fysisk eller digital kopi på dagen.

Hvis du har et gavekort fra TrueStory, så kan du booke springet på deres hjemmeside.

Hvis du har et gavekort fra en anden udbyder så tag fat i os på info@dropzonedenmark.dk.

Vær opmærksom på at hvis dit spring bliver udskudt så forlænger det ikke gyldigheden af dit gavekort så brug det i god tid.

Har du yderligere spørgsmål, så kan du skrive til os her: