Faldskærmsevents hos Dropzone Denmark i 2024


Her hos Dropzone Danmark afholdes mange interessante faldskærmsevents i løbet af en sæson. Alt fra vores årlige Safety Day-event, hvor vi lærer mere om, hvordan du springer sikkert som faldskærmsudspringer, til diverse konkurrencer og boogies, hvor fokus er på at give den max gas, fællesskab og at skabe gode minder sammen med dine venner. På alle vores arrangementer er sikkerhed en topprioritet, som altid her hos Dropzone Denmark, samtidig med at vi lægger stor vægt på at skabe mindeværdige oplevelser for alle vores gæster.

På denne side kan du se en oversigt over de faldskærmsevents, vi enten selv afholder eller sponsorerer. Hvis du vil læse mere om, hvad hvert arrangement handler om, kan du klikke på navnet på det arrangement, der interesserer dig.

Hos Dropzone Denmark er alle velkomne. Så uanset om du er en erfaren faldskærmsudspringer, helt ny i sporten eller har bare den mindste interesse for at se hvad det hele handler om, er du altid velkommen. Det samme gælder for hvilken licens du har, uanset om det er USPA, DFU eller noget andet, er du altid velkommen i vores dropzone.

Vores café, Nomad Bar & Café, er åben, når vi har aktivitet i huset. Du er altid velkommen til at kigge forbi, når vi har åbent, til en kop kaffe eller en øl, også selvom der ikke er nogle planlagte events. Igen, ALLE er velkomne hos Dropzone Danmark, også selvom du ikke selv springer med faldskærm.

Faste events:

Hver onsdag fra d. 1/4 - 31/10

  • Pakke øvelser
    For dig, som ønsker pakkecertifikat som en del af din uddannelse.
  • Teori til A-license
    Her kan du få den nødvendige undervisning alt efter hvor du er nået til.

Oktober

Vi har ikke helt besluttet endnu hvilke events vi afholder i denne måned, men vi glæder os til at fortælle dig alt om det langt om længe!