OM OS | DROPZONE DENMARK

Hvem er vi?


Dropzone Denmark er landets eneste professionelle faldskærmscenter. Det kræver et stort hold er passioneret mennesker. Vores hold består af Management, instruktører, videospringere, pakkere, kundeservice, salg, marketing, bogholderi, cafe og meget mere.
I alt lige omkring 40 ansatte, som fælles brænder for faldskærm og at give dig så god en oplevelse som muligt.

Vi er utroligt stolte af hele vores team og forsikrer dig verdensklasse service på hele fronten.

Peter Svalø, Chef instruktør
Christian Støvring, Safety Officer

HISTORISK

Dropzone Denmark åbnede for første gang dørene 1. maj 2015. Siden da har vi udviklet os hurtigere end vi havde turde drømme om.

Der findes i Danmark 17 faldskærmsklubber plus Dropzone Denmark. Vi har på visse områder allerede halvdelen af aktiviteten i Danmark.

 

Udover nationalt, så er vi et trækplaster for hele verden. Vi har hvert år 30+ nationaliteter som besøgende hos Dropzone Denmark.

Vi er landets absolut største og førende faldskærmsskole til uddannelse af solo faldskærmsudspringere.

Vores faldskærmshold er udover arbejdet hos Dropzone Denmark med til at skubbe hvad der er muligt på den helt store internationale scene med udspring på bl.a. Mount Everest og Antarktisk.

VÆRDIER

Hos Dropzone Denmark er vores kernegrundlag at tilbyde faldskærmsudspring til så mange som muligt, så sikkert som muligt og samtidig udvikle sporten i Danmark og Europa.

 

Vores værdier kan i grove træk defineres på 3 områder.

Sikkerhed

Vi sætter standarden for sikkerhed i Danmark og Europa. Med verdens bedste instruktører og krav til sportsspringere, såvel som instruktører, så finder du ikke et mere sikkert sted at springe i faldskærm. Vi har altid det nyeste udstyr, som vi får kontrolleret hos de dygtigste riggere, hjemme til dig, så du ikke skal være nervøs for at foretage et faldskærmsudspring hos os. Vi ER landets sikreste sted at springe i faldskærm.

Professionalisme

Som landets eneste professionelle faldskærmscenter prioriterer vi tilgængelighed og service lige så højt, som vi gør med sikkerheden. Der er en fantastisk familiær klubstemning i centeret, men vi bestræber os på netop dit ophold skal være så godt som muligt. Du vil derfor ikke skulle være medlem og dække frivillige roller for at springe hos os.

Sporten

Med tilgængeligheden af verdens bedste coaches og instruktører er vi førende indenfor udvikling af den sportslige del. Vi ønsker ikke at blive tandemfabrik, men snarere have så bred en skare af faldskærmsspringere som muligt. Vi vil fortsat have Danmarks største faldskærmsskole og fortsæt afholde konkurrencer og event for hele Europa såvel som verdenseliten.