5 GODE GRUNDE TIL AT SPRINGE FALDSKÆRM

Swooping
After landing
Free fall

1. HVIS DU TAGER SPRINGET FINDER DU UD AF HVORDAN DET FØLES AT VÆRE I FRIT FALD

Allerede nu, er vi ikke i tvivl om at du er utroligt nysgerrig af natur. Det kommer nok til at overraske dig at de fleste oplever noget helt andet end de forventer på deres første faldskærmsudspring.

For eksempel: De troede det føltes som at falde. Det gjorde det ikke. De troede de ville være bange igennem hele springet. Det var de ikke. De troede at farten på 200 km/t i det frie fald ville virke voldsom. Det gjorde den ikke. De troede det ville være forbi i løbet af bare et øjeblik, men det viste sig, at ”faldskærms-tid” strækker sig længere end den normale tidshorisont.

Hvis du ikke tager springet, finder ud aldrig ud af hvilke ting du oplever i det frie fald – og det er et helt fantastisk fænomen at være vidne til.

Få dig dit livs oplevelse. Spring i faldskærm!


2. HVIS DU TAGER SPRINGET FINDER DU UD AF HVAD DU I VIRKELIGHEDEN KAN

Vi er også sikre på at du er et stærkt menneske – også selvom du måske nogle gange ikke er super-duper motiveret. Du kan lige præcis hvad du vil. Vi har en tendens til at lade hverdagen tage over og synke lidt ind i os selv; at gemme vores selvsikkerhed i forbindelse med ”bare at gøre og være” i stedet for at tage imod udfordringerne samtidig med at vi lever op til vores fulde menneskelige kapacitet.

Hvis du ikke tager springet, går du glip af chancen for at bevise at du kan og tør mere end du tror.

Vil du ikke mærke hvordan det føles? Solo faldskærmsudspring3. HvIS DU TAGER SPRINGET UDVIKLER DU DIG SOM MENNESKE

Mange har sagt det før – siden den første gang de smagte på følelsen af det frie fald: når du tager springet og falder ud af flyet, vil du aldrig være den samme person igen. Det lyder vanvittigt, men det er sandt: alle dine perspektiver ændrer sig permanent.

Leonardo Da Vinci fortæller det allerbedst: ”For once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return”.

Hvis du ikke tager springet, forbliver du forudsigeligt den samme person som altid. Gab.

Er du klar til at møde den nye version af dig? 


4. HVIS DU TAGER SPRINGET OVERVINDER DU DET “SIKRE” VALG

Rent statistisk er turen i bil til og fra faldskærmscenteret den farligste del af et spring. Når du bliver bange – som alle i øvrigt gør, på den ene eller anden måde – lytter du til hulemands-delen af din hjerne der er udviklet til at beskytte dig fra den store stygge ulv i mørket. Lige præcis den del af hjernen bekymrer sig ikke om statistikker, videnskab eller faktuel data. Den siger bare ”højde – nej, jord – ja”. I virkeligheden, går alle statistikker hentet omkring tandemfaldskærmsspring direkte i strid med dine hjerneprotester.

Hvis du bliver i flyet eller ikke tager springet, kapitulerer du til din hjernes falske antagelser om, hvad der er ”sikkert” og hvad der er ”ikke sikkert”. Det forstærker en dårlig logisk lektion.

Fortæl din hjerne hvem der er chefen!


5. HVIS DU TAGER SPRINGET FÅR DU EN OPLEVELSE DU HUSKER RESTEN AF LIVET

Livet er det dejligste eventyr fyldt med både store og små oplevelser. Nogle nyder vi i nuet men glemmer hurtigt igen. Andre bliver ved os resten af livet og gør et permanent indtryk på os. Selvom Game of Thrones er et hyldet mesterværk som holdt alle seere på kanten af sofaen, husker du så sæson 3 episode 8? Nej vel. Med et faldskærmsspring husker du dagen, hvad du spiste, hvor nervøs du var, hvem du sprang med og om du huskede at smile til kameraet, resten af livet.

Bliv en oplevelse rigere. 

Dropzone Denmark er her for at gøre din oplevelse helt fantastisk. Alt du skal gøre er at booke dit spring.


Billede af Mavic Media