KØB GAVEKORT TIL FALDSKÆRMSOPLEVELSER DIREKTE HOS OS

Der er rigtig mange udbydere af action gavekort til bl.a. faldskærmsspring, men vidste du, at du kan købe gavekortet direkte hos os? Hvis du ved, du vil give et gavekort til et faldskærmsudspring og også allerede ved, at modtageren skal have sin ultimative action oplevelse hos Dropzone Denmark i Herning, så vil vi helt klart anbefale at købe gavekortet direkte hos os!

DET ER BÅDE NEMT OG FLEKSIBELT

Det er meget nemt at købe action gavekort via vores hjemmeside. Du kan for eksempel gå ind på forsiden af vores hjemmeside og klikke på knappen BOOK ET FALDSKÆRMSUDSPRING – eller du kan følge det link, vi har sat ind nederst i denne artikel? Når du klikker på en knap eller et link, lander du efterfølgende på en side, hvor du har mulighed for at vælge beløb for gavekortet.

Vi tilbyder gavekort fra kun DKK 500,- – og kortet kan bruges på lige de ydelser, du eller modtageren ønsker.

DER ER INGEN RESTRIKTIONER SOM PÅ ANDRE GAVEKORT

Du vælger beløb, og du eller modtageren vælger hvilke action oplevelser, kortet skal bruges til. Køber du action gavekort hos andre udbydere, hvor det ikke gælder specifikt til et sted, men kan bruges til action oplevelser mange forskellige steder, så køber du som oftest en pakkeløsning, hvor du får en bestemt type spring og kun kan vælge nogle bestemte action oplevelser i Jylland. Du kan endda være så uheldig, kortet slet ikke omfatter action oplevelser i nærheden af Herning.

DER ER MANGE FLERE MULIGHEDER, NÅR DU KØBER HOS OS

Køber du direkte hos os, så kan modtageren – eller du som giver – helt selv vælge, hvilke ydelser pengene skal bruges på. I kan helt selv sammensætte en action oplevelse for modtageren, der kan inkludere enten et tandemspring, solokursus eller et fritfaldskursus. Det afsatte beløb kan endda også bruges på vores videopakker, så oplevelsen kan tages med hjem og genopleves i fredelige rammer.


KAN BRUGES TIL ALT FRA TANDEMSPRING TIL SOLOKURSER

Hvis du ikke er helt inde i termerne omkring de forskellige typer af spring og gerne vil vælge for din modtager, så kommer her et kort kursus:

Tandemspring: Det klassiske tandemspring, når vi taler action oplevelser. Et tandemspring er et trygt og sikkert faldskærmsspring med frit fald, hvor du sidder fastspændt på en erfaren instruktør.

Solokursus: Vælger man et solokursus, har man mulighed for at få et faldskærmscertifikat. En solospringsuddannelse omfatter klasseundervisning efterfulgt af et solospring fra 1.000 meters højde. Herefter følger en fritfaldsuddannelse, coach-spring, solospring og pakkeundervisning. Når certifikatet er i hus, så vil man kunne springe faldskærm i hele Danmark og rundt om i hele verden.

Fritfaldskursus: Hvis du er typen der går hele vejen, så er et fritfaldskursus til dig som ønsker at blive faldskærmsspringer. På dette kursus får man bl.a. undervisning i fritfaldsteknikker og tager med to instruktører hele vejen op til 13.500 fod (4.000 meter), hvorfra man får ca. 1 minuts fritfald. Her lærer du alt fra at trække skærmen inden jorden til hovedspring fra flyet og backloops i fritfald.


GIV EN ACTION OPLEVELSE, OG GIV EN OPLEVELSE FOR LIVET

Et faldskærmsspring er en fantastisk oplevelse og noget, de fleste husker tilbage på som en spændende og udfordrende ting. Hos Dropzone Denmark står vi klar til at give en uforglemmelig action oplevelse til ham eller hende, du vil forære en helt særlig gave. Og har du spørgsmål, er vi altid glade for at svare på dem.