3 GODE GRUNDE TIL AT DU SKAL GIVE ET FALDSKÆRMSSPRING I JULEGAVE

Sneen ligger rundt om vores hangar, flagene er taget ind fra landingsområdet for i år, og vores fly står og putter sig trygt og varmt. Der er ikke meget faldskærmsaktivitet på denne tid af året – for vi tror på god kundeservice, og ønsker at du skal have den bedste oplevelse vi kan give dig. Forfrysninger er ikke en del af en god oplevelse. Men det betyder ikke at DZDK er lukket. Vi har allerede nu åbent for over 10.000 tider til tandemspring næste år! Og en af de tider kan blive til en helt fantastisk julegave til en du kender!

Nu tænker du måske “Men hvorfor skal jeg give et faldskærmsspring i julegave?”
Vi har tre gode grunde til dig:

Giv en gave der med garanti aldrig bliver glemt

Kan du huske det der helt fantastiske sæt grydeskeer du fik sidste jul? Nåh ikke?
Julen handler om at glæde hinanden, og det handler om de gode minder. Men hvor tit har julegaverne ikke fået en plads bagerst i skuffen med ting vi aldrig bruger? I en kultur hvor materialismen er i fokus, finder flere og flere ud af at en oplevelse er meget mere værd end det tredje eksklusive knivsæt til køkkenet, eller endnu et LED TV til lejligheden (i det værelse du alligevel aldrig bruger).
En oplevelse man får af en man har nær kan måske ikke fysisk tages frem og bruges igen og igen, men den vil altid leve inde i hjertet og i hukommelsen. Og tro os! Der er ingen faldskærmsspringer der vil fortælle dig, at han/hun ikke kan huske sit første faldskærmsudspring – selv ikke hvis personen har 5000 spring! Det første spring er en oplevelse for livet – Og den oplevelse kan du give!

Det er alletiders undskyldning for selv at gøre det

Det ville næsten være synd ikke – du giver en af dine allernærmeste et faldskærmsspring i julegave, vitterligt en gave der går ud på at blive kastet ud af et fly – og så står du bare på jorden og griner! Bør du i virkeligheden ikke støtte din kæreste/mand/kone/mor på dagen og tage med op?

Følelsen af at gå igennem alle forberedelserne til et tandemspring sammen – tage dragterne og seletøjerne på – møde jeres instruktører – være sammen i flyet og se hinanden hoppe ud af flyet er ulig nogen anden oplevelse i verden!
Efter den adrenalin-rus I sammen har været igennem, og I har givet hinanden high-fives efter I er landet, føles det som om I er gået ind i en helt ny verden sammen – og det er I!
Undersøgelser viser, at mennesker der har været igennem oplevelser som kræver mentale overvindelser, danner et meget tæt bånd der varer resten af livet. – og bonus’en her er at du – uden nogen har opdaget det – har forkælet dig selv med en kæmpe oplevelse!

Ryk op i ligaen for de bedste julegave-givere

Det er slut med at være den person som alle taler om kun giver gaver fra Søstrene Grene. Den, hvis gaver der ligger til sidst under træet, for de er alligevel aldrig spændende. Nej, nu er det tid til en oprykning til superligaen af julegave-givere hvis gaver alle taler om, og dem der bliver pakket op først! Alle vil glæde sig til at se hvad du nu har fundet på, for med dig er der tydeligvis ingen grænser! Du tænker ud af boksen, og giver oplevelser frem for uldne sokker!

I vores gavekort-shop sælger vi gavekort fra 500 kr for et tandemspring med eller uden video, til et komplet fritfaldskursus med 8 solospring! Alle gavekort bestilles og betales online. Du vil få det tilsendt på din email, som du så kan printe ud og lægge ind under træet- let og bekvemt.
Du kan købe et gavekort til et faldskærmsspring ved at klikke her