5 GODE GRUNDE TIL AT SPRINGE ET TANDEMSPRING

Spørger vi tilfældige mennesker på gaden, om de vil prøve et tandemspring hos os, er svaret ofte:

“Jeg er bange for højder”

Tro os – vi har hørt det før! Som regel lige før vi har taget en person med ud på, hvad der blev et af de største øjeblikke i deres liv. Øjeblikke af tvivl og frygt behøver ikke stå i vejen for at du oplever dit fulde potientiale. Faktisk vil det gøre det endnu bedre at du overvandt nogle store forhindringer på vejen.

Men har du brug for nogle få ekstra gode argumenter til at trykke på knappen og springe ud i det, så kommer her fem:

1. Jeg har aldrig oplevet noget så stort med venner før.

Følelsen af at gå igennem alle forberedelserne til et tandemspring sammen – tage dragterne og seletøjerne på – møde jeres instruktører – være sammen i flyet og se hinanden hoppe ud af flyet er ulig nogen anden oplevelse i verden!
Efter den adreanalin-rus i sammen har været igennem, og at give hinanden high-fives efter i er landet, føleles som om i er gået ind i en hel ny verden sammen – og det er i!
Undersøgelser viser at mennesker der har været igennem oplevelser som kræver mentale overvindelser, danner et meget tæt bånd der varer resten af livet.

2. Du overvinder en frygt.

Du er nervøs. Selvfølgelig er du nervøs. Vi var alle nervøse på vores første tandemspring. Hos Dropzone Denmark kan du føle dig helt tryg – vores perfekte sikkerhedsstatestik for tandemspring taler for sig selv. Vi er det eneste professionelle faldskærmscenter i Danmark, og ubetinget det sted i Danmark der laver flest tandemspring om året.
Du kan vie dig sikker, for vi tænker på alt. Ligefra meget striks vedligeholdelse af fly og faldskærme, det bedste og nyeste tandemudstyr til de mest professionelle tandem instruktører i branchen.
Det eneste du skal, er at nyde hele oplevelsen fra start til slut.

3. Du kommer til at smide dine billeder og video ud til højre og venstre – resten af livet.

Dropzone Denmarks video og fotopakker til tandemspring fanger dit livs største oplevelse i bedste kvalitet. Det er filmet af vores fantastiske fritfaldsfotografer. Du kommer til at se dig selv i fritfald lige der hvor det går op for dig, at du falder helt frit igennem luften. Samtidig er det dit evige bevis for, at du virkelig sprang ud flyet i et tandemspring.

4. Du ser verden i et helt nyt perspektiv.

Vores tandem instruktører har introduceret over 15,000 mennesker til en helt ny verden – en følelse af komplet frihed som du ikke kan finde nogen andre steder i verden.
Der er en grund til at de mennesker du kender som har prøvet et tandemspring, alle siger at du skal prøve det! følelsen af det frie fald, og udsigten fra faldskærmen er noget helt uforklarligt.

5. Du har lysten – vi har mulighederne.

Indrøm det nu bare overfor dig selv: Du har lyst til et tandemspring, eller var du her ikke.
Hos Dropzone Denmark vælger vi at tro på hvad Rage Against The Machine siger: “What better place than here, what better time than now?” Du vil gerne, vi vil gerne hjælpe dig. Skal vi se at komme igang?”