5 gode grunde til at lave et tandemspring

Der er mange gode grunde til at lave et tandemspring. Her får du fem:

1. du oplever friheden af det frie fald

Det kommer nok til at overraske dig at de fleste oplever noget helt andet end de forventer på deres første faldskærmsudspring.

For eksempel: De troede det føltes som at falde. Det gjorde det ikke. De troede de ville være bange igennem hele springet. Det var de ikke. De troede at farten på 200 km/t i det frie fald ville virke voldsom. Det gjorde den ikke. De troede det ville være forbi i løbet af bare et øjeblik, men det viste sig, at ”faldskærms-tid” strækker sig længere end den normale tidshorisont.

Hvis du ikke tager springet, finder ud aldrig ud af hvilke ting du oplever i det frie fald – og det er et helt fantastisk fænomen at være vidne til.


2. DU finder UD AF HVAD DU I VIRKELIGHEDEN KAN

Det kan være at du har tidligere sagt ting som: "aj, det ville jeg aldrig kunne gøre". Og det vil måske overraske dig, men MANGE af dem som besøger os for at få lavet et tandemspring, havde lige den samme indstilling som dig på et tidspunkt. Men du kan faktisk gøre lige præcis hvad du vil.

Som mennesker, har fleste af os en dårlig tendens til at lade hverdagen tage over og synke lidt ind i os selv. At gemme vores selvsikkerhed i forbindelse med ”bare at gøre og være” i stedet for at tage imod udfordringerne samtidig med at vi lever op til vores fulde menneskelige kapacitet. Overskrider vores grænser med det mål at lære hvad vi i virkeligheden kan.

3. du UDVIKLER DIG SOM MENNESKE og tager et skridt imod den bedste version af dig selv

Mange af vores gæster har fortalt os at siden den første gang de tog springet og oplevede følelsen af det frie fald, blev de aldrig den samme person igen. Det lyder vanvittigt og lidt surrealistisk, men det er sandt. Efter så ekstrem unik en oplevelse, hvor du overskrider dine grænser så voldsomt, ændrer alle dine perspektiver sig permanent. Bare rolig, det er en god ting!

Det er vigtigt at vi en gang imellem føler os lidt "ubehageligt". At tage imod udfordringer og gøre noget helt nyt og andet end vi er vandt til. Det kan være lidt angstprovokerende, men for at udvikle os selv som mennesker er det enormt vigtigt at ryste hverdagen lidt til. Og dette kan faldskærmsudspring helt klart være med til at gøre.

Er du klar til at møde den nye version af dig? 


4. Du lærer din hjerne at tage faktuel baserede beslutninger, fremfor at flygte, i pressede situationer

Rent statistisk set, er turen i bil til og fra faldskærmscenteret den farligste del af et tandemspring. Vildt, ikke?

Når du bliver bange eller angstprovokeret på en eller anden måde, overtager "hulemands-delen" af din hjerne. Det er din fight or flight respons der aktiveres som er designet til at beskytte dig fra den store stygge ulv i mørket. Lige præcis den del af hjernen bekymrer sig ikke om statistikker eller videnskab på nogen som helst måde. Den siger bare ”højde – nej, jord – ja”. Så i virkeligheden går alle statistikker hentet omkring tandemfaldskærmsspring direkte i strid med dine hjerneprotester.

Hvis du bliver i flyet eller ikke tager springet, kapitulerer du til din hjernes falske antagelser om, hvad der er ”sikkert” og hvad der er ”ikke sikkert”. Det forstærker en dårlig logisk lektion. Men hvis du får taget springet, har du faktisk fortalt din hjerne hvem der er chefen og lærer den at køle sig ned i pressede situationer og lede efter logikken fremfor at reagere på følelserne.


5. Du får EN OPLEVELSE DU HUSKER RESTEN AF LIVET

Livet er det dejligste eventyr fyldt med både store og små oplevelser. Nogle nyder vi i nuet men glemmer hurtigt igen. Andre bliver ved os resten af livet og gør et permanent indtryk på os. Selvom Game of Thrones er et hyldet mesterværk som holdt alle seere på kanten af sofaen, husker du så sæson 3 episode 8? Nej vel. Med et faldskærmsspring husker du endda hvad du spiste, hvor nervøs du var, hvem du sprang med og om du huskede at smile til kameraet, resten af livet. Og hvis du alligevel bliver i tvivl hvad det sidste punkt angår, kan du tilvælge en videopakke til dit spring og fået foreviget minderne af dit livs oplevelse.

Dropzone Denmark er her for at gøre din oplevelse helt fantastisk. Alt du skal gøre er at booke dit spring.


Swooping
After landing
Free fall