AT GØRE EN FORSKEL. EN TANDEM INSTRUKTØRS BEKENDELSER

Som faldskærmsspringer, og særligt som tandem instruktør, bliver man ofte spurgt om hvorfor man springer. “Er det for suset i maven”? “Er det fordi du er en vovehals”? Vi lever sommetider i en parallelverden, hvor folk udefra undrer sig, og måske beundrer os, og tror at vi er “adrenalin-junkies”. Mange bliver overraskede over at deres tandem instruktør måske er familiefar, og ikke har langt hår og tatoveringer på halsen. Vi passer ikke altid til deres billede af en vovehals.
Men hvad svarer man så når en person som aldrig har sprunget ud af en flyver før, spørger hvorfor man bliver ved med at springe? Mit svar lyder noget i den her retning: “Jeg har hver dag muligheden for at møde nye mennesker som hver især har en historie. De har alle gået en lang vej for at komme til beslutningen om at de skal ud og skydive. Grundene er individuelle, og alle historier er unikke. Og nu sidder vi så her, i flyveren på vej op til deres måske største oplevelse nogensinde. For et faldskærmsspring er en kraftfuld oplevelse. Den kan ændre noget i mennesker. Det er på en gang grænseoverskridende, vildt og voldsomt, beroligende og “ud af kroppen”. Nogle mennesker siger endda at det er smukt.

Så her har vi en situation, hvor jeg som et almindeligt menneske med et sæt skills som gør at jeg kan tage folk ud i fritfald fra en flyver, faktisk kan dele en så fantastisk oplevelse med en vildt fremmed. Mange spring “fader” ud af hukommelsen, men alle spring er unikke. Lige fra kunden som kom ud med hele sin familie. Han havde 3 uger tilbage at leve i, og valgte at tage sine 10 nærmeste familiemedlemmer med ud og VIRKELIG leve. Sikken en fantastisk mulighed det var at dele den oplevelse med ham.
Den australske pige der kæmpede en indre kamp mod sin frygt for højder og for at flyve, og som ligefrem græd i flyet på vej op. Sammen fik vi styr på hendes følelser og hun havde en fantastisk oplevelse. Det er store øjeblikke i menneskers liv.
Lederen fra en internet-gigant som blev suget ind i miljøet på sit første tandemspring, og efterfølgende tog et solokursus, fik certifikat og blev en meget dygtig faldskærmsspringer. Han sagde sit godt betalte men forhadte job op, og arbejder i dag fuld tid som instruktør på et faldskærmscenter i USA – tal om at gøre en forskel!
Jeg tror på at tandem instruktører rundt om i verden gør en forskel for mennesker hver dag.

Vores instruktører brænder for mennesker, og den fuldendte kundeoplevelse fra bookingen til efter springet. Vi er alle individuelle med en individuel indgangsvinkel, men vi er fælles om vores mission:

“Den mest spektakulære tandem faldskærmsoplevelse i Danmark, en gennemført oplevelse fra start til slut, med fokus på det unikke og at gøre en forskel for mennesker"