Den perfekte konfirmationsgave - Faldskærmsudspring


Står dit barn, eller en du holder af, overfor konfirmationen og dermed indtræden i de voksnes rækker? Så vil et gavekort til et tandem faldskærmsudspring til både drengen og pigen være den helt perfekte gave.


Der er ingen aldersbegrænsning på et tandemspring. Springet afvikles i løbet af 2-3 timer, hvor man spændes på maven af en af vores professionelle instruktører og så er man klar til at springe.

Med et tandemspring ligger der også en oplagt mulighed for familie og venner at mødes og være en del af oplevelsen. Familie og venner er, på nær selve flyveturen, med fra start til slut.

Vi har i den seneste tid oplevet at især børn og unge har fået rigtigt meget ud af at springe i faldskærm. Som barn eller ung, er man ikke reserveret og ”bange” på samme måde som voksne. Det betyder at oplevelsen tages ind og nydes med åbne øjne og sind. Vores hidtil yngste springer har været 6 år gammel.

Der er absolut ingen tvivl om at alle, børn som voksne, går fra oplevelsen med en kæmpe indvirkning på selvtilliden. Det er en stor grænse at overskride. (Læs vores blog om hvilke psykologiske effekter det har at springe i faldskærm).

Den perfekte gave til indtrædelsen i voksenlivet. Konfirmanden får bekræftet mulighederne for at stå på egne ben og gøre noget, selvom det måske er udenfor ’komfort zonen’. Man får et nyt syn på verden og langt de fleste får lyst til mere. Vi ser mange konfirmander der fortsætter på solokurset så snart de fylder 16 år.

Vi glæder os til at give netop jer en fantastisk oplevelse.

Hvor svært kan det være at søge jobs, hvad man kan springe ud af et fly?
Hvor svært kan det være at flytte hjemmefra, hvis man kan være i det frie fald i et helt minut?

Hvor svært kan det være at stå på egne ben, hvis man har faldet 200 km/t mod jorden, og landet blødt på jorden efter en fantastisk og mindeværdig oplevelse?

Hos Dropzone Denmark er vi eksperter i at flytte grænser.

Inde på Dropzone Denmarks webshop kan hele spring og gavekort fra 500 kr. købes. Gavekortene er flot designet, til-og-fra kan påskrives og der er ingen tvivl om at et sådant gavekort vil vække både konfirmanden og venners opmærksomhed.