GAVEIDEER TIL HAM, DER ELSKER HØJDE OG FART

Det er vist ingen større hemmelighed, at der findes mænd som det er virkelig svært at finde på gave til. Især når du er inviteret til fødselsdag hos ham der fylder 25 år, 30 år eller 35 år kan det være virkelig svært at finde på gode gaveideer. De ønsker sig ingenting og køber gerne selv de ting, de har brug for og drømmer om. Derfor ender man ofte i de uopfindsomme gaver som sokker eller en brunchboks.

Der er dog faktisk rigtig mange muligheder for at gøre noget andet. Hvis du for eksempel er på jagt efter en gaveide til en mand, der elsker et godt adrenalinsus, så kunne du overveje at forære ham et faldskærmspring. Det har vi hos Dropzone Denmark erfaret falder i rigtig god jord hos ham der fylder 25 år, 30 år eller 35 år.

GIV ET GAVEKORT TIL ET FALDSKÆRMSSPRING

Vi tilbyder gavekort til faldskærmsspring, hvilket gør det både nemt og fleksibelt at forære et spring i gave. Du behøver således ikke sidde med overvejelser om, om han nu også kan på den dag, du vælger. Du forærer ham bare gavekortet og så kan I efterfølgende finde ud af, hvornår det skal være og hvilken type spring, det skal være.

ALT FRA TRADITIONELLE TANDEMSPRING TIL SOLOKURSER

De fleste vælger et tandemspring, som er det mest klassiske. Et tandemspring er et trygt og sikkert faldskærmsspring med frit fald og et ordentligt sus i maven, mens du sidder fastspændt på en erfaren instruktør. Det er helt klart en fantastisk oplevelse – og en oplevelse din mand, kæreste eller søn vil huske dig for altid.

Hvis gaven skal være lidt mere original og du ved, at ham du skal finde på gaveideer til, har en drøm om at springe faldskærm og gøre det mere end én gang, så kunne du overveje at vælge, at han skal på solokursus.

Ved at tage et solokursus, får han et faldskærmscertifikat. En solospringsuddannelse omfatter klasseundervisning efterfulgt af et solospring fra 1.000 meters højde. Dertil kommer en fritfaldsuddannelse, coach-spring, solospring og pakkeundervisning. Når certifikatet er i hus, så vil han kunne springe med de nye venner på Dropzone Denmark i hele Danmark og rundt om i hele verden. En rigtig god gavemulighed til ham, der ikke selv tør tage skridtet eller som bare ikke får taget sig sammen til at få meldt sig til et kursus.

NEMT, ENKELT OG EN ORIGINAL GAVEIDE

Et faldskærmsspring som gave er både nemt, enkelt og originalt at arrangere. Samtidig er det en gave, han vil huske dig for altid.

Hele Dropzone Denmark holdet er klar til at give en uforglemmelig oplevelse til ham, du vil forære en helt særlig gave. Og har du spørgsmål af den ene eller anden art, er vi altid glade for at svare på dem.