Her er nogle gode grunde for hvorfor du skulle overveje at bruge faldskærmsudspring som teambuilding initiativ

HVORFOR VÆLGER VIRKSOMHEDER OG EFTERSKOLER FALDSKÆRMsudspring?

Der er mange gode grunde til, at faldskærmsudspring er blevet en populær aktivitet blandt virksomheds- og efterskoler i Danmark. 

1. For det første er det en sjov aktivitet, der kan give medarbejderne en fælles fantastisk oplevelse.

2. Det er også en aktivitet, der kræver samarbejde og koordinering, hvilket er nyttigt for enhver virksomhed og efterskole.

3. Faldskærmsudspring er derudover en sikker, men ret ekstrem, aktivitet som får en til virkelig at overskride nogle grænser.

Der er flere muligheder for spring. Her hos Dropzone Denmark tilbyder vi både solo kursus samt tandemspring fra forskellige højder. Aktiviteten kan organiseres på mange forskellige måder og tilpasses enhver organisations størrelse og behov.

Mange virksomheder anvender ikke kun faldskærm som en fælles aktivitet. De bruger det for eksempel aktivt i sin markedsføring med hensyn til rekruttering af nye medarbejdere. Så det kan faktisk også give en ret unik PR-effekt.

FÅ RYSTET ANSATTE OG ELEVER SAMMEN PÅ EN HELT UNIK MÅDE

Faldskærmsudspring er en aktivitet, der kan skabe en unik form for samhørighed i virksomheden eller institutionen. Det er en aktivitet, der sætter alle på lige fod, fordi man er nødt til at overvinde nogle grænser for at deltage.

Hos Dropzone Denmark ser vi, hvordan faldskærm skaber en oprigtig samhørighed i virksomheden, fordi man får en virkelig unik og for mange, grænseoverskridende oplevelse sammen, som ellers kan være svær at opnå på andre måder. Jo vildere og mere skræmmende oplevelsen er, desto stærkere sammenhold skabes der.

Dertil er det en aktivitet, der ikke som sådan kræver at man har en specifik alder, fysik eller køn, hvilket gør det til en fantastisk aktivitet for både virksomheder og efterskoler, der jo har mange forskellige faglige og personlige baggrunde.


FALDSKÆRM ER EN SJOV MÅDE AT LÆRE hinanden at kende PÅ

Mange virksomheder og efterskoler vælger ikke kun faldskærmsudspring som en sjov aktivitet, men også som en utradionel måde at lære hinanden at kende på. Solo faldskærmsspring især, kræver nemlig stor grad af samarbejde og koordinering. Derudover kræver det at man lærer at holde hovedet koldt i ukendte og ekstreme situationer. Det giver den enkelte deltager også en unik måde at lære sine egen grænser at kende og skaber større selvtillid, samtidigt med at det skaber tillid imellem dem der har denne fælles oplevelse.

FALDSKÆRMsudspring KAN SKABE EN POSITIV PR-EFFEKT

Sidst men ikke mindst, er faldskærmudspring en aktivitet, der kan give en positiv PR-effekt. Der er mange virksomheder og efterskoler, der besøger os år efter år, som vælger at få lavet en video af deres oplevelse. Det kan så bruges aktivt i deres markedsføring med meget positiv effekt.

Det er en god måde at vise at virksomheden eller skolen, tør gå nye og evt. lidt anderledes veje til at skabe sammenhold og team ånde. Det viser deres fremtidige medarbejdere og/eller elever også at de lægger vægt på at give deres ansatte eller elever oplevelser i særklasse!