4 GRUNDE TIL, AT FALDSKÆRMSSPRING ER DEN PERFEKTE OPLEVELSESGAVE TIL HAM OG HENDE

Det er vist ingen hemmelighed, at vi her hos Dropzone Denmark er ret vilde med at springe i faldskærm. Derfor vil vi også gå så vidt som at sige, at et faldskærmsspring er den perfekte gave at give til en, du holder af. Hvorfor? Vi giver dig svaret.

1. FORDI OPLEVELSESGAVER TIL HENDE IKKE ALTID BEHØVER AT VÆRE MASSAGE

Når du går på nettet på jagt efter oplevelsesgaver til hende, vil du med garanti støde på både spaophold, brunch for 2 og afslappende massager. Det er alt sammen lækre ting. Men de er ikke de eneste muligheder! Hvad er for eksempel bedre end en oplevelse, der sender adrenalinen på turbofart rundt i kroppen, inkluderer flot natur i fugleperspektiv og den vildeste følelse af frihed? Et faldskærmsspring er så mange ting på én gang, og det er gaven til hende der bliver både 30, 40 og 50 år, og gaven til hende der måske ikke ønsker sig noget. Adrenalinsuset, det åbne landskab og det ultimative eventyr i det frie fald. Kan det blive meget bedre?

2. FORDI DET ER DEN MÅSKE MEST UFORGLEMMELIGE AF ALLE OPLEVELSESGAVER TIL HAM

Især hvis det er din mands, vens, fars eller søns første oplevelse med faldskærmsspring, vil han aldrig – aldrig – glemme dig for det. Få ting kan få blodet, spændingen og kemikalierne til at styrte rundt i kroppen som udsigten fra flyverens åbne dør i flere kilometers højde. Alle, der nogensinde har sprunget faldskærm, er enige om, at deres første spring er noget, de vitterligt aldrig glemmer. Et spring med faldskærm er vores absolut bedste bud på gaven til ham der har alt, og det er muligheden for at give en oplevelse til ham, som han aldrig vil glemme dig for.

3. FORDI DU SELV KAN FÅ DEL I GAVEN

At give en oplevelsesgave er den ideelle mulighed for selv at få del i fornøjelserne. Der er ikke noget federe, end at gå igennem alle forberedelserne til et spring sammen med en, du holder af, og på dagen at se hinanden springe og suse gennem luften og friheden. Tilbage på jorden vil I for altid have en fantastisk oplevelse sammen, der uden tvivl vil binde jer tættere sammen. Det er nemlig bevist, at vi knytter helt særlige bånd til mennesker, vi har delt oplevelser som faldskærmsspring (som kræver mental overvindelse) sammen med.

4. FORDI FALDSKÆRMSSPRING ER FOR ALLE

De bedste oplevelsesgaver til ham og hende er dem, hvor alle kan være med – og det kan de med et faldskærmsudspring. Mange tror måske, at man skal have en helt særlig fysik og være under en vis alder for at kunne springe. Men hos Dropzone Denmark har vi erfaring med at springe med modige eventyrere i alle aldre (faktisk helt fra fire år og op til 95!). Er man under 18 år, skal vi bruge en skriftlig tilladelse fra forældrene, vores vægtgrænse for tandemspring er 110 kg, og vi lader ikke gravide springe. Ellers er der stort set ingen begrænsninger, og vores dygtige instruktører har også masser af erfaring med at springe med folk med forskellige handicap.

Hele Dropzone Denmark holdet står klar til at være med til at give en uforglemmelig oplevelse til ham eller hende, du holder af. Har du spørgsmål af den ene eller anden art, er vi altid glade for at svare på dem, og ellers er det bare om at få bestilt en af verdens fedeste oplevelsesgaver til hende eller ham, du har kær.