TANDEM FALDSKÆRMSSPRING OG VIDEOPAKKER: HVAD SKAL JEG VÆLGE?

Der er intet større end følelsen af at flyve frit igennem luften – det er i sandhed det mest fantastiske du kan opleve i verden (sorry jer med børn – men hvis i er i tvivl, så prøv selv) 😉
Jeg sprang selv mit første tandemspring i en ret ung alder, og jeg glemmer aldrig følelsen jeg havde, da jeg sad i døren og kiggede ud. Det var vidunderligt! Derfor er jeg også glad for, at jeg har videoen. Når jeg en sjælden gang imellem finder VHS-afspilleren frem og ser båndet, får jeg stadig lidt den der følelse. Suget i maven, følelsen af friheden og den nye verden der åbnede sig op for mig. Det er det, en tandemvideo kan. Den kan give dig et lille flashback og med ét, mærker du blodet pumpe rundt i kroppen på samme måde, som første gang du hoppede ud af en flyver.

Vi vil rigtig gerne have, at du kan mindes dit spring hos os, og at du har mulighed for at vælge mellem flere forskellige muligheder, der passer dit behov. Så derfor har vi 3 forskellige foto og videopakker du kan vælge imellem. Men hvad indeholder de forskellige? Det har vi listet op for dig:

1: Outside-pakken
Outside-pakken indeholder – som de to andre pakker, en film på. ca. 5-7 minutter som filmer dig fra du står i hangaren og lige har fået dit grej på, klip med udsigten fra flyet, dit frie fald igennem luften med 200 km/t til din landing tilbage foran hangaren.
Videoen er filmet af en af vores professionelle videospringere, som har monteret 2 action-cams på sin hjelm. Han flyver igennem luften med dig – flyver op og filmer dit store smil, og flyver rundt om jer og får baggrunden (jorden) med. Når din instruktør åbner skærmen fortsætter din videospringer med at falde lidt endnu, og åbner sin skærm en smule lavere. Han når ned på jorden før jer, og står klar til at filme dig når du og din instruktør lander. Fordelen ved denne pakker er, at videospringeren kan filme hvad der foregår rundt om jer i fritfald. Du får en masse forskellige vinkler, hvor du stadig er med i billedet.
Samtidig med at han filmer, tager han også billeder. Du får ca. 120-150 billeder af høj kvalitet.
Efter ca. 10-15 minutter får du udleveret din færdigredigerede film med dit første tandemspring, samt dine billeder på en lille DZDK USB-stick. Du er velkommen til at se den i cafeen sammen med dine venner.

2: Handycam-pakken
Handycam-pakken er meget lig outside-pakken, dog med den forskel at de to action-cams følger dig hele vejen, også efter faldskærmen er åbnet. De sidder nemlig i en speciel hadske på din instruktørs ene hånd. Fordelen ved denne pakke er, at du får dine første ord efter det frie fald med på videoen. Han vil også filme at i flyver rundt og måske laver et par tricks med faldskærmen, inden landingen.
Videoen varer ca. samme tid (5-7 minutter) og du får ca. samme antal billeder. Alt sammen leveret på en USB-stick ca. 10-15 minutter efter du er landet.

3: Deluxe-pakken

Med Deluxe-pakken får du begge pakker redigeret sammen til en samlet video. Den viser dit spring fra forskellige vinkler “up close & far away) fra din egen videospringer, og helt tæt på med handycam-videoen fra din instruktør. I sandhed en video der viser hele oplevelsen uden at gå på krompomis.
Videoen varer en smule længere, og du vil også få nogle ekstra billeder.

Book dit tandem faldskærmsspring her – du kan vælge din videopakke allerede når du booker. Du er også velkommen til at vente med at bestemme dig til dagen.