TANDEMSPRING: 3 GRUNDE TIL AT DU IKKE SKAL GØRE DET

Faldskærmsudspring: Skal – skal ikke.. Vi ved den for mange er svær, og derfor hjælper vi dig en smule.
For selvfølgelig er faldskærmssudpring ikke for alle. Vi har listet 3 grunde til at du ikke skal hoppe ud af vores flyver:

1: Du vil ikke finde ud af hvad du er i stand til

Du tænker sikkert på at du er super bange for højder. At du ikke kan finde ud af at gøre som instruktøren beder dig om, og at du bliver virkelig bange når flyets dør åbner. Faktisk går du nok i panik når du skal hen til døren.

Men ved du hvad: Alle har været der. Os alle sammen. Din instruktør, videomanden, personen ved siden af dig, der hopper først. Sandsynligvis er din tandeminstruktør bange for højder (det er vi mange der er) og vi var alle super pressede før vores første spring. Men forskellen på os der har gjort det, og dem som aldrig får det gjort, er at vi har taget udfordringen op, og fundet ud af at vi er i stand til meget mere end vi engang troede.

2: Du foretrækker at blive inden for din komfort-zone

Ved du hvordan Danmark ser ud i solnedgangen i 4000 meters højde, når udsigten er hele vejen rundt om dig? Ved du hvordan det føles at sidde i en dør i et fly, og mærke den friske vind på kroppen mens du bare er “til”? Kender du følelsen af at suse igennem luften uden følelsen af at falde? Og hvordan føles en sky egentlig? De ting kan du kun forstå hvis du har prøvet det.

Sætningen “Du skal mærke det på din egen krop, før du forstår det” er en sætning der kan overføres til mange andre ting i livet. Skal du skifte dit job ud til det andet, mere spændende men med en smule risiko for fiasko? “Hvis bare jeg turde at gå all in, rejse sydpå og leve livet som blogger på en sandstrand”.
Der ligger en kæmpe belønning for enden af risicien. Men du finder ikke ud af om det går, hvis ikke du springer ud i det. Om ikke andet, er der en fantastisk følelse af “Jeg gjorde det sgu”.. – Det er der også ved at hoppe ud af et fly.

3: Du er ikke nysgerrig

Måske er du bare slet ikke den nysgerrige type. Du tænker at der aldrig kommer noget godt ud af nysgerrighed alligevel. At blive på jorden – det tjener os bedst!

Men hvad nu hvis det ikke tjener os bedst? Hvad nu hvis du kunne tage op i himlen, op og opleve noget og udvikle dig som menneske?

Hvis ikke mennesket havde været nysgerrig efter at opleve verden, så havde vi aldrig opnået noget. Så boede vi stadig i klippehuler i Afrika. Menneskene var nysgerrige og drog ud. Den verden vi har i dag, er bygget på nysgerrighed, og det ligger i vores natur at udforske. Det KUNNE jo være lidt spændende at prøve at have sådan et seletøj på. Det KUNNE jo være bare lidt interessant at prøve at flyve i den lille blå flyver vi har. Og det KUNNE jo også være fedt at prøve at suse igennem himlen med 200 km/t og opleve verden fra en HELT ny vinkel, og se hvad du virkelig kan få ud af det her liv.

Men så igen – måske er det bare slet ikke noget for dig?..

Hvis det er, så hør her: Stop med at lede efter undskyldninger! Bare gør det. Du skylder din menneskelighed at gøre det. Vi er alle nysgerrige, eventyrlystne og grænsesøgende.
Du kan booke dit livs største oplevelse her, og springe med os til sommer. Vi glæder os allerede til at vise dig, hvad dit liv kan byde på.