Erfarne faldskærmsudspringere

Et mekka for faldskærmsspringere

Et faldskærmscenter med plads til erfarne springere

Dropzone Denmark er et faldskærmscenter for sportsspringere og modtagere alle springere fra ind- og udland.

Vi opererer en Supervan 208 med plads til 20 springere. Danmarks største og hurtigste!

Overnatning og bespisning er muligt i vores bunkhouse og via Nomad Bar og Cafe.

Vil du gerne blive erfaren faldskærmsspringer, så kan du læse mere på denne side.

Nybegyndere og Erfarne faldskærmsudspringere kan nyde spændingen ved at springe faldskærm hos Dropzone Denmark, en af europas største faldskærmscentre. Dropzone Denmark tilbyder et bredt udvalg af faciliteter og tjenester, der tilføjer en ekstra dimension til springoplevelsen.

For dem, der ønsker at tilbringe mere tid på faldskærmscentret, tilbyder Dropzone Denmark overnatning i vores bunkhouse. Dette giver mulighed for at tilbringe flere dage og nyde springene uden at skulle rejse frem og tilbage til centret. Bunkhouse-overnatning giver også mulighed for at interagere og dele oplevelser med andre faldskærmsudspringere, hvilket kan skabe et inspirerende og dynamisk miljø.

Udover bunkhouse-overnatning tilbyder Dropzone Denmark også muligheden for at leje western hytter til overnatning. Leje af western hytterne tilbyder også en vis grad af privatliv og uafhængighed for gæsterne. Det er en fantastisk mulighed for dem, der ønsker en mere intim og unik indkvartering under deres ophold hos Dropzone Denmark.

Billeder fra vores Skydive boogies

Åbningstider

Vi bestræber os på at holde åbent når vejret er godt og faldskærmsspringere vil springe i faldskærm. Den nuværende plan ser ud som følger, men der tages forbehold for ændringer med kort varsel:

Priser

Gør man brug af tilbuddet om block jumps, så gør det sig gældende at man ikke kan få dem refunderet, ikke kan dele dem, kan ikke bruges på coach spring og har en gyldighed på et år.


Spring Ved køb af 1 Ved køb af 10+ Ved køb af 25+
6.000 fod / 1,8 Km 200.- 190.- 180.-
15.000 fod / 4,5 Km 275.- 265.- 255.-
20.000 fod / 6 Km 650.- - -
Coach spring 4,5 Km 850.- - -Andet
Grejleje 100.-
Pakkebillet 65.-
Bunkhouse 125.-
Jumpers Choice card 200.-

FACEBOOK GRUPPE

Gå aldrig glip af muligheden for at springe. Meld dig ind i vores Facebook forum ”Dropzone Denmark Activities Group”Hos Dropzone Denmark er det en årlig tradition at afholde adskillige begivenheder og skydiveboogies specielt tilpasset erfarne faldskærmsudspringere.

Disse begivenheder tilføjer ekstra spænding og muligheder for erfarne springere at udforske deres færdigheder og interagere med ligesindede. Under disse begivenheder får springere mulighed for at fordybe sig i faldskærmsverdenen, dele deres passion og udveksle erfaringer med andre erfarne faldskærmsudspringere. Det er også en fantastisk mulighed for at opbygge netværk, lære nye teknikker og deltage i workshops eller træninger, der er designet til at forbedre springernes færdigheder og viden.

Udover skydiveboogies afholder Dropzone Denmark også andre spændende begivenheder i løbet af året. Disse kan omfatte konkurrencer, temadage, specialarrangementer og meget mere. Formålet er at tilbyde et varieret og dynamisk program, der appellerer til forskellige interesseområder og ønsker hos erfarne springere - Du kan læse mere om vores begivenheder på vores Facebook side