Faciliteter hos Dropzone Denmark

Spis, overnat, lej grej og mere

NOMAD BAR & CAFE

HVAD ER NOMAD?

NOMAD Bar & Cafe er det centrale omdrejningspunkt på Dropzone Denmark.

Her mødes tandemgæster & erfarne springere til hyggelige stunder i et internationalt bar- og cafemiljø.

NOMAD tilbyder et velassorteret udvalg af mad og drikke, til særdeles konkurrencedygtige priser.

Du kan nyde din mad og drikke indenfor, eller tage den med udenfor på vores store indbydende terrasser, hvor vi tilbyder frit udsyn til landingsbanen og de mange udspringere som konstant daler ned fra himlen.

NOMAD tilbyder desuden udendørs aktiviteter som kongespil og fodbold eller indendørs kort- og brætspil.

Når solen går ned, går stemningen og lydniveauet i vejret og NOMAD omdannes til en hyggelig bar med fest til den lyse morgen.

NOMAD Bar & Cafe er naturligvis åben for alle, uanset om du kommer med fly, i bil, bus eller på cykel.

Brug os gerne som stop på en udflugt i det Midtjyske – er vejret springvejr, så tør vi garantere en unik oplevelse når skærmene daler ned fra himlen.

 

Udlejning

Ønsker du at afholde et arrangement udover det sædvanlige, så står teamet bag Dropzone Denmark og NOMAD Bar & Cafe parat til at give dig dit livs fest.

Med unikke rammer på Herning Lufthavn/Dropzone Denmark kan vi tilbyde afvikling af spektakulære fester for flere hundrede deltagere.

Med eget køkken, mulighed for overnatning og langt til nærmeste nabo er Dropzone Denmark og NOMAD Bar & Cafe det oplagte valg som location for din næste fest.

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne – kun fantasien sætter grænserne.

Bemærk at det kun er muligt at afholde fester i hangaren på DZDK og NOMAD BAR udenfor springsæsonen som går fra 1. april til 31. oktober.

Udendørs teltfester kan afvikles året igennem – bemærk der vil være normal drift af DZDK samtidigt.

 

Jobs

Vi er konstant på udkig efter festlige personligheder til vores team af glade medarbejdere.

Send en uopfordret ansøgning til peter@dropzonedenmark.dk – så kontakter vi dig så snart vi har behov for nyt personale.

Kontrol rapport

Du kan se vores kontrolrapport og smiley rating på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

OVERNATNING

Flere muligheder for overnatning

Dropzone Denmark har et komplet bunkhouse med plads til 24 overnattende i 4 og 8 mands værelser. Der er herre og dameomklædning med bruse kabiner og toiletter. Bygningen er beliggende 50 meter fra hovedbygningen hvor du finder receptionen, shop, teorilokaler og Nomad Bar og restaurant.

 

Når du booker en overnatning i bunkhouse følger der linned, dyne og sengebetræk og håndklæde med. Pris pr. nat helt særlig skydiver pris: 125 kr.

 

Du kan booke en plads i bunkhouse med henvendelse i receptionen eller på info@dropzonedenmark.dk

 

CAMPING

 

Bag Bunkhouse er Dropzone Denmarks campingområde. Her finder du plads til din campingvogn eller telt og dermed rig mulighed for overnatning. Bare henvend dig i receptionen ved ankomst. Lille campingfee afregnes i receptionen ved ankomst.

Sommerhuse
Hos Feline holidays finder du et stort udvalg af sommerhuse i alle størrelser og prisklasser i Midtjylland
Se dem på www.feline.dk

FLY

Dropzone Denmark har landets største og hurtigste faldskærmsfly.

Det betyder mere plads til dig og dit hold!

Med plads til 20 faldskærmsspringere på hvert lift er der plads til alle. Lift tid på 15 minutter betyder også at du hurtigt kan komme op igen
Vores Cessna 208 Caravan fly er drevet af en turbine motor som er utrolig driftsikker og bygget til faldskærmsflyvning. Den er mere miljøvenlig end diverse stempelmotorfly.

Vores Caravan er særligt velegnet til træning med formationshold, uddannelse af nye springere og tandems, pg.a. den store dør. Bænkene i flyet gør turen op behagelig, og du kan nyde udsigten igennem de store vinduer.

Desuden gør den store dør i vores fly det meget velegnet til film og fotoopgaver.

Vores store erfaring indenfor kommerciel drift af faldskærmsflyvning vil komme dit produktionsselskab til gode. Læs mere her

SWOOP POND

Europas største swoop pond

Hos Dropzone Denmark har swoopere deres helt egen 90 × 30 meter swoop pond, med cirkulerende vand.

I 2015 byggede vi Europas største pond, for at sætte Danmark på kortet og trække eliten og viden til Danmark. Ponden ligger placeret med retning mod Vest-Nordvest, med 30 meter grusgrav i vestenden. Der er kun 100 meter til hangaren, pakkefaciliteter og caféen. Tilskuere har frit udsyn til Ponden bag indhegningen.

ANDRE FACILITETER

HOS DROPZONE DENMARK HAR VI BYGGET ET STED,

HVOR VORES FACILITETER ER OPTIMERET TIL DIG SOM FALDSKÆRMSPRINGER

Derfor kan du hos benytte dig af vores mange faciliteter, der også inkluderer:

INDENDØRS PAKNING

Vores store hangar har masser af plads til pakning. Det bløde pakke underlag ligger overalt og massere af vægte til at holde dit grej. Mangler du loops eller elastikker? Spørg en staff og du får det udleveret.

Rig stativerne er til fri afbenyttelse. Vær blot venlig at ryd op efter dig selv, og tag dine ting med dig når du checker ud.

PAKKERE

Vi har altid pakkere på pladsen som står klar til at pakke din skærm, hvis du har travlt eller hellere vil nyde din pause.

VIDEO DEBRIEFING

Du kan debriefe dit spring på vores storskærm i cafeen, eller i vores teorilokale såfremt det ikke er i brug til andet formål.

WIFI

Der er trådløs internet til fri afbenyttelse på Dropzone Denmark. Netværket hedder ”DropzoneGuest” og har koden 11111111.

BAD, VASKEMASKINE OG TØRRETUMPLER

I bunkhouse finder du badefaciliteter til damer og herrer. I vores hovedbygning har vi vaskemaskine og tørretumbler. En vask og tørring koster 2×10 kr. Henvend dig til Staff for benyttelse af disse faciliteter.

MERCH

Du kan købe T-shirts, kasketter, hoodies og andre merch i vores shop nær receptionen. Vi har et stort udvalg af faldskærms merch.

TV & FILM PRODUKTIONER

Film, TV og marketings produktion

Dropzone Denmark er Danmarks eneste professionelle faldskærmscenter, og vi er din fortrukne samarbejdspartner ved film, TV og marketingsproduktion i Norden.

Vi er de mest erfarne med kommerciel faldskærmsfly og faldskærmsdrift i Danmark, og har arbejdet sammen med flere produktionsselskaber om at filme og tage billeder til reklamer, film og TV produktioner.

Vores erfarne videospringere og stuntmen kan få netop den scene eller vinkel du ønsker, i kassen. Vores medarbejdere har over 20.000 spring og over 50 års erfaring tilsammen.

Vores videospringere har hjelme med mulighed for at montere store high-end kamerarer så som RED Dragon til filmproduktioner, eller flere mindre kameraer til f.eks. TV produktion. Vores videospringere og instruktører har erfaring fra f.eks. Hollywood-produktioner,  Reality shows, Sitcoms, fotos til marketing osv.

Så leder du efter en måde at få en unik scene til din produktion, så kontakt chefinstruktør Peter Svalø på Peter@dropzonedenmark.dk

Vi viser løbende eksempler på materiale vi leverer på vores facebookside.

Produktionsselskaber foretrækker ofte Dropzone Denmark til deres produktioner på grund af vores unikke mulighed for privatliv, som ofte er at foretrække ved større projekter.

OPVISNINGER

DROPZONE DENMARKS OPVISNINGSHOLD REJSER RUNDT

OG LAVER FALDSKÆRMSOPVISNING TIL BYFESTER, FODBOLDKAMPE, FLYSHOWS OG LIGNENDE

Vores opvisningshold har over 20.000 spring og over 50 års erfaring med opvisning tilsammen, og leverer et enestående display hvor de viser deres evner i fritfald og med deres faldskærme.

Mangler du et blikfang til jeres byfest? Vi kan hjælpe. Vi har erfaringer med at lande på stadions, bymidter, baghaver og strande, og endda søer! Vi kan lande med dit flag eller røgbomber. Kun fantasien sætter grænser.

Som Danmarks professionelle faldskærmscenter leverer vi en professionel opvisning – HVER gang!

Prisen for en Dropzone Denmark opvisning starter ved 25.000 kr. Prisen er afhængig af afstanden fra vores springcenter, samt opvisningens art.

Kontakt chefinstruktør Peter Svalø på Peter@dropzonedenmark.dk for mere information om vores opvisninger.