Dropzone Denmark

Dropzone Denmark er landets eneste professionelle faldskærmscenter. Beliggende i Herning Lufthavn i hjertet af Jylland, er vi et omdrejningspunkt for faldskærmssporten i Danmark.

Vi har et stort hold af passioneret mennesker, der alle arbejder sammen om at give vores kunder den bedste oplevelse med faldskærmssporten. Når sæsonen kører har vi omkring 40 ansatte fordelt på instruktører, pakkere, piloter, ground crew, café, reception, kundeservice, salg, marketing og ledelse.

Peter Svalø, ejer, direktør og chef instruktør

Titler: USPA safety and training advisor, DFU instruktør I, tandem instruktør, AFF instruktør, IAD instruktør, coach, videospringer, HALO operator.

Peter startede i sporten i 2010. Siden da har han dedikeret sit liv til sporten og bl.a. arbejdet i lande som New Zealand, Nepal, Kroatien og Kuwait. Da han blev DFU instruktør I var han den yngste nogenside og i øvrigt den eneste med alle titler under DFU. Peter overtog Dropzone Denmark i 2018.

Christian Støvring, leder, instruktør og safety officer

Titler: Tandem instruktør, AFF instruktør, IAD instruktør, coach, videospringer, HALO operator.

Christian startede i sporten i 2013 og er i dag en af de mest rutinerede instruktører i landet. Han har arbejdet for Dropzone Denmark siden 2018 og står bl.a. for alt uddannelsesmaterialet. Om vinteren arbejder han som tandem instruktør i Nepal med Himalayabjergene som baggrund.

Historisk

Dropzone Denmark åbnede for første gang dørene den 1. maj 2015. Siden da har vi udviklet os hurtigere end vi havde turde drømme om. Der findes 17 faldskærmsklubber i Danmark udover Dropzone Denmark, men vi har allerede halvdelen af aktiviteten i Danmark på visse områder.

Udover det høje aktivitetsniveau så har vi også flyttet standarden for faldskærmssporten på mange fronter i Danmark.

I 2015 havde Dropzone Denmark det eneste storfly til faldskærmsudspring i landet. I 2023 er der kommet 3 mere til.

Vi har hvert år 2-5 udlandske instruktører, flere af dem er iblandt verdenseliten. Vi har faktisk hvert år mere end 30 nationaliteter som besøger os.

Vi har også igennem flere år haft landets eneste kvindelige tandeminstruktører.

Vi er landets absolut største og førende faldskærmsskole til uddannelse af solo faldskærmsudspringere.

Vores faldskærmshold er udover arbejdet hos Dropzone Denmark med til at skubbe hvad der er muligt på den helt store internationale scene med udspring på bl.a. Mount Everest og Antarktisk.

Værdier

Hos Dropzone Denmark er vores kernegrundlag at tilbyde faldskærmsudspring til så mange som muligt, så sikkert som muligt og samtidig udvikle sporten i Danmark og Europa.

Vores værdier kan i grove træk defineres på 3 områder.

Sporten

Med tilgængeligheden af verdens bedste coaches og instruktører er vi førende indenfor udvikling af den sportslige del. Vi ønsker ikke at blive en tandemfabrik, men snarere have så bred en skare af faldskærmsspringere som muligt. Vi vil fortsat have Danmarks største faldskærmsskole og fortsæt afholde konkurrencer og event for hele Europa såvel som verdenseliten.

Sikkerhed

Vi sætter standarden for sikkerhed i Danmark og Europa. Med verdens bedste instruktører og krav til sportsspringere, såvel som instruktører, så finder du ikke et mere sikkert sted at springe i faldskærm. Vi har det nyeste udstyr, som vi får kontrolleret hos de dygtigste riggere. Så du skal ikke være nervøs for at foretage et faldskærmsudspring hos os. Vi ER landets sikreste sted at springe i faldskærm.

Professionalisme

Som landets eneste professionelle faldskærmscenter prioriterer vi tilgængelighed og service lige så højt, som sikkerheden. Der er en fantastisk familiær klubstemning i centeret, men vi bestræber os på at netop dit ophold skal være så godt som muligt. Du skal hverken være medlem og eller dække frivillige roller for at springe hos os.