Tandem faldskærmsudspring

Oplev suset sammen med en erfaren faldskærmsinstruktør

Et tandemspring er en uforglemmelig oplevelse, der både giver dig det vildeste adrenalinkick, følelsen af frihed og den smukkeste udsigt på en og samme tid. Alt sammen mens du kan føle dig fuldstændig tryg fordi din erfarne instruktør har styr på alt det tekniske. Det er en unik mulighed for at overvinde dine egne grænser samtidig med at du har tid til at nyde udsigten.

Hos Dropzone Denmark tilbyder vi det største udvalg at tandemspring i landet, så du kan få den oplevelse der passer til dig.

2.495,-

10-15 sekunders frit fald

Fokus på skærmflyvningen

Book nu

3.495,-

45-55 sek frit fald

Det populære valg

Automatisk 200 kr rabat ved booking mandag-fredag

Book nu

5.495,-

85-100 sek frit fald

Brug af ilt i flyet

Book nu

14.995,-

Europas højeste spring!

Ilt suppleret fra HALO2

Kendt fra ekspeditioner ved Mount Everest

Inkl. video og t-shirt

Book nu

Hvilket tandemspring passer til dig

Hos Dropzone Denmark ved vi at mennesker ikke er ens og derfor tilbyder vi landets største udvalg af tandemspring. Vi sætter også en ære i at alle vores gæster skal have en personlig behandlig med fokus på at det er en "once in a lifetime" oplevelse.

Hvis du synes at det lyder meget vildt at være i fritfald, så er vores 2 km tandemspring måske noget for dig. Her udløses faldskærmen inden for 10 sekunder så der er masser af tid til at nyde udsigten og stilheden mens du svæver ned under faldskærmen.

Vores 4,5 km tandemspring er den bedste all-round oplevelse og klart det mest populære valg. Her har du knap 1 minut i fritfald inden faldskærmen åbnes.

Kan det ikke blive vildt nok? Så skal du prøve vores 6 km tandemspring. Det er så højt at der skal bruges ilt i flyet og på vej ned har du op imod 1,5 minut i fritfald. Det er kun en lille gruppe af mennesker der tør prøve det.

I videoen til venstre kan du se eksempler på de forskellige tandemspring.

Hvordan foregår et tandemspring

Du ankommer til Dropzone Denmark og henvender dig i receptionen.  Her får du alt den information du skal have inden springet. Det tager ca. 10 minutter.

Når det er din tur føres du til hangaren hvor du får dit udstyr på og så vil din instruktør vil følge dig til flyet. Mens i flyver kan du nyde udsigten over heden og helt ud til Vesterhavet.

Du får dit livs oplevelse når i hopper ud i det frie fald hvorefter din instruktør udløser faldskærmen. I lander stillere og roligt på græsset foran din familie og venner der venter spændt.

Tilbage i hangaren får du dit velfortjente diplom. Har du bestilt video, bliver den tilsendt på e-mail inden for 24 timer. Du er velkommen til at blive og spise noget fra caféen og se de næste faldskærme lande.

Få dit faldskærmsspring filmet

Et faldskærmsudspring er en helt unikt "once in a lifetime" oplevelse som man ikke kan sammenligne med noget andet. Den eneste ulempe er at det er overstået alt for hurtigt. Derfor oplever vi at de fleste af vores gæster er rigtig glade for at få springet filmet så de efterfølgende kan genleve oplevelsen sammen med venner og familie.

Fælles for alle vores videopakker er at vi dokumenterer hele oplevelsen fra du har fået udstyret på til du står på jorden igen. Du får en fed færdigredigeret video som viser alle højdepunkterne fra springet samt 100+ billeder i høj kvalitet. Alt sammen sendt til din e-mail inden for 24 timer.

Som noget ekstra får du også en kort video som er perfekt til at poste på de sociale medier.

Handcam

Et handcam sidder på hånden af din instruktør og giver et fedt close up billede af hele oplevelsen – både i frit fald og når faldskærmen er åben. Denne løsning er bedst under skræmflyvningen.

Outside

Outside er vores mest populære løsning. Med en ekstern kameramand får du en meget dynamisk video hvor du både bliver filmet helt tæt på og lidt på afstand. Denne løsning er best til fritfald.

Deluxe

Deluxe pakken er det bedste af begge verdener hvor du får både handcam og outside. Den er det ultimative minde fra dit livs største oplevelse!

Pakke Handcam Outside
Deluxe
2 km 795.- Ikke muligt Ikke muligt
4,5 km 795,- 995.- 1.495.-
6 km 1.195,- 1.495.- 1.995.-

Alt det praktiske til dit faldskærmsudspring

Find alt det praktiske i de forskellige faner nedenfor. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på +45 22 40 11 17.

Alder

Der er ingen aldersgrænse for tandemspring. Man skal blot kunne passe seletøjet. Vores hidtil yngste har været 5,5 år gammel og vores ældste har været 99 år gammel. Personer under 18 år skal have underskrift fra forældre eller værge. Denne underskrift kan medbringes i form af vores template eller udfyldes ved ankomst til receptionen. 

Vægt

For at springe faldskærmsudspring / tandem skal du veje 30-110 kg. inkl. det tøj og sko du har på når du ankommer. 

Tid og ankomst

Ankomst tidspunktet er det tidspunkt i booker. Vi anbefaler at du sætter 3 timer af til oplevelsen, men i de fleste tilfælde vil vi afvikle det på omkring halvanden time, men der kan opstå ventetid på grund fly, trafik, nervøsitet eller tilgængelighed af den helt rigtige instruktør til dig.

Hvis du har venner og familie, som ønsker at overvære dit faldskærmsudspring, så kan de være med i hele processen fra introduktion og iklædning. Hvis det hele forløber effektivt, så går du til flyet ca. en halv time efter ankomst. 

Når du trykker på “book nu” kommer du videre ind på vores kalender. Her kan du se alle de ledige dage og tider.

Kan vi springe sammen?

Som Danmarks eneste professionelle faldskærmscenter med landets største og hurtigste fly, så har vi mange muligheder i forbindelse med dit spring. 

Der kan være forhold alt efter valg af videopakke og valg af instruktør hvor vi prioriterer at alle får den bedste oplevelse samtidig med at der ikke kommer for lang ventetid, men som udgangspunkt, så bestræber vi os efter at alle bookinger lavet på samme tidspunkt kommer i samme fly. 

Det vil sige, hvis der er 3 ledige tider på ét gældende tidspunkt, så forventer vi at i alle 3 kan springe faldskærm fra samme fly. 

Aflysning eller udskydelse
Faldskærmsudspring er meget afhængig af vejret og vi kunne aldrig drømme om at springe med dig, hvis ikke vejret levede op til vores strenge sikkerhedskrav!

Vores politik er at vi altid kontakter jer minimum 3 timer inden dit ankomsttidspunkt – oftere før hvis vi på forhånd kan se vejret driller. Dog kan vi også være uheldige at vejret bliver dårligt inden for de 3 timer inden jeres ankomsttidspunkt - vi er desværre ikke vejrguder - hvorpå vi selvfølgelig prøver at ringe hurtigst muligt. Vi har dog mange års erfaring med vurdering af vejret, så vil altid give jer den ærligste udlægning af sandsynlighed og muligheder. 

Ved dårligt vejr eller andre omstændigheder ombooker vi selvfølgelig uden beregning! Bare giv os et kald, også finder vi en anden dag der passer.
Vejr

Vejr er en kompliceret størrelse og vi vurderer på mange parameter hvorvidt vejret gør dit faldskærmsudspring til en god oplevelse. Du skal altid være velkommen til at ringe eller skrive for en dybere beskrivelse af forholdene på din spring dag. 

Vejret i Danmark ændre sig dog utroligt hurtigt, så en vejrudsigt mere end 1-2 dage før vil være meget svær at regne med. 

I grove træk kigger vi på to forhold. Skyer og vind. 

Vinden må ikke blæse mere er 12 m/s i stødene. Det er typisk hvad en vejrudsigt kalder 8 m/s. Her kigger vi dog også på stabiliteten og retning af vinden. 

Skyer er ofte ikke et problem. Hvis skyer er et problem, så er det på baggrund af den højde de ligger i. Vi vil meget gerne kunne falde forbi skyerne, så når vi hænger under faldskærmen har frit udkig til lufthavnen og landingsområdet.

Man skal ikke være nervøs for at vælge den forkerte dag at springe. Vi springer kun hvis oplevelsen bliver helt fantastisk for dig. Hvis der er helt blå himmel, så kan man se utrolig langt, men totter af skyer giver et helt specielt dybde fornemmelse, som at flyve blandt store bjerge.  Påklædning

Medbring praktisk tøj. Det vil sige igen kjoler, højehæle, hættetrøjer eller smykker og ure. Sagt kort - alt hvad du ikke har lyst til at miste, lad det blive på jorden. 

Briller og kontaktlinser kan bæres, men informer gerne din instruktør.

Dette er afhængigt af den tid af året du skal springe. Sagt nemt, så skal du blot tage tøj, som du normalvis ville have på udenfor på den pågældende dag. Vi kan dog ikke springe med store tykke jakker, så flere tynde lag kan være anbefalesværdigt.

I løbet af foråret og efteråret vil man blive tilbudt en dragt, som man kan have udover tøjet. Om sommeren kan man springe i shorts og T-shirt!

Flade sko er ideelle som fodtøj til springet (f.eks. løbesko ol.). Sandaler og sko med hæle er ikke tilladt til faldskærmsudspring. 

Handicap

Folk med forskellig grad af handicap kan få et tandemspring, men vi skal kende alle detaljer forud for bestilling og den enkelte tandem-master skal godkende dig. – Derudover kan en lægeerklæring måske også være nødvendig.

Vores instruktører har erfaringer med at springe med kunder med forskellige handicapper bl.a. amputees, sclerose, spastisk lammelse, blinde og døve.
Denne type spring er dog kun muligt foretaget af vores allermest erfarne og yderligere uddannet instruktører. Kontakt os derfor gerne inden booking, så vi sikre os at det rigtige instruktør er tilgængelig for dig. 

Alt efter typen af udfordringer, så kan dette også tage længere tid. Vi anbefaler derfor at sætte ekstra tid af og evt. booke en hverdag, hvor traditionelt set ikke er ligeså travlt, så vi kan tage al den nødvendige forberedelse med netop dig. 

Kontakt venligst vores reception (info@dropzonedenmark.dk /22401117) for hjælp.

Forsikring

Hos Dropzone Denmark er du altid dækket af en 3. parts forsikring ligesom at instruktørerne er dækket af arbejdsskadeforsikring. 

Som engangsoplevelse er faldskærmsudspring det ikke betragtet, som farlig sport, men tættere på en tivoli tur. Man bør derfor ikke behøve at udvide sin egen ulykkesforsikring. Vi anbefaler dog altid at man forhøre sig hos egen forsikringsselskab hvis man er i tvivl. Vi bistår ligeledes også meget gerne til vejledning på området. 

Såfremt man ønsker at foretage flere spring eller påbegynde vores solokursus, så kræver det at man udvider sig egen forsikring med farlig sport inkl. faldskærmsudspring. 

Gavekort

Gyldigheden på et gavekort er 30 måneder/2.5 år. Hvis du har booket med et gavekort, så medbring det på dagen.
Vi skal blot bruge koderne på gavekortet, så en online version er ganske fint til os. 

Har du et gavekort fra TrueStory, så kan du booke springet på deres hjemmeside truestory.dk 

Alternativt eller hvis du har et gavekort fra en af vores andre samarbejdspartnere, så kan vi hjælpe med bookingen hvis du skriver på info@dropzonedenmark.dk

Bestil et gavekort

Vi tilbyder mange forskellige tandem-springhøjder

Som landets eneste professionelle faldskærmscenter er vi stolte af at kunne tilbyde en bred vifte af tandemspring. Uanset om du foretrækker minimalt frit fald og åben skærm eller drømmer om at udføre det højeste HALO spring i Europa, har vi det hele.

Uanset hvilken type tandemspring du vælger, er vores erfarne instruktører dedikerede til din sikkerhed og komfort. De vil sørge for, at du er godt forberedt og tryg, før du tager springet ud i luften. Vores nye moderne udstyr og strenge sikkerhedsprocedurer sikrer, at du kan nyde oplevelsen med ro i sindet.

Så uanset om du er en eventyrlysten førstegangsspringer eller en erfaren faldskærmsudspringer, vil vi være din foretrukne destination for faldskærmsudspring. Vi går efter at levere den vildeste oplevelse, der kombinerer sikkerhed, spænding og uforglemmelige øjeblikke. Grib chancen for at opleve tandemspring i verdensklasse hos os – og husk at de mest fantastiske oplevelser, kommer til dem som selv opsøger dem!