Tandemspring

spring med en erfaren instruktør

  • 2.495,-
  • 10-15 sekunders frit fald
  • Fokus på skærmflyvningen

BOOK NU

  • 3.495,-
  • 45-55 sek frit fald
  • Det populære valg
BOOK NU
  • 5.495,-
  • 85-100 sek frit fald
  • Brug af ilt i flyet

BOOK NU

FÅ DIT LIVS OPLEVELSE – SPRING I FALDSKÆRM

Et tandemspring er et minde for livet. Du får et trygt og sikkert faldskærmsspring med frit fald og sus i maven, mens du sidder fastspændt på en erfaren tandeminstruktør, der sørger for at give dig en fantastisk oplevelse.

Se videoen til venstre for at se eksempler på de forskellige muligheder. 

HVORDAN FOREGÅR ET TANDEMSPRING?

Du ankommer til Dropzone Denmark og henvender dig i receptionen. Du modtager herefter al undervisning til dit spring. Dette tager 10 min.

Dernæst iklædes du springdragt og seletøj hvorefter dig og din instruktør går til flyet.

Mens i flyver op kan du nyde udsigten over heden og helt ud til Vesterhavet. Når i hopper ud kan du mærke suset i det frie fald inden din instruktør udløser faldskærmen.

I lander stillere og roligt og du kan komme ned til din familie og venner der venter. Har du bestilt video, bliver den tilsendt på e-mail inden for 24 timer.

Videopakker

Fælles for alle Dropzone Denmarks videopakker er at produktet du får udleveret er en professionel komprimeret pakke med din færdigredigeret video samt 100+ høj kvalitetsbilleder. Alt sammen sendt per e-mail indenfor 24 timer.

Et faldskærmsudspring er så unikt og livsbekræftende at en videopakke er et ”must-have”. Lad ikke denne ”once-in-a-lifetime-experience” gå I glemmebogen. Videopakkerne kan bestilles så sent som på dagen, så spørg endelig indtil det i receptionen eller hos din instruktør.

HANDCAM

Handcam er vores billigste model med kammeraet helt tæt på og knap så dynamisk video i fritfald. Fungerer bedst til skærmflyvningen.

OUTSIDE

Outside er vores mest populære løsning. Med en ekstern kameramand får i foto og video helt tæt på, men ligeledes mere dynamisk video som fanger hele flyet, hele kroppen og nogle dejlige landskabsbilleder. Det er også en helt speciel oplevelse at se en anden person lige foran dig med 200 km/t. Denne løsning er bedst til fritfald.

DELUXE

Deluxe pakken er det bedste af begge verdener hvor du får både handcam og outside. Det ultimative minde fra dit livs største oplevelse!

Hvad koster videopakkerne?

Pakke 2 KM 4 KM 6 KM
Handcam 795.- 795.- 1.195.-
Outside Ikke muligt 995.- 1.495.-
Deluxe Ikke muligt 1.495.- 1.995.-

Alt det praktiske

Find alt det praktiske i de forskellige faner nedenfor. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe på +45 22 40 11 17


Alder

Der er ingen aldersgrænse. Man skal blot kunne passe seletøjet. Vores hidtil yngste har været 5,5 år gammel og vores ældste har været 99 år gammel. Personer under 18 år skal have underskrift fra forældre eller værge. Denne underskrift kan medbringes i form af vores template eller udfyldes ved ankomst til receptionen. 

Vægt

For at springe tandem skal du veje 30-110 kg. inkl. det tøj og sko du har på når du ankommer. 

Tid og ankomst

Ankomst tidspunktet er det tidspunkt i booker. Vi anbefaler at du sætter 3 timer af til oplevelsen, men i de fleste tilfælde vil vi afvikle det på omkring halvanden time, men der kan opstå ventetid på grund fly, trafik, nervøsitet eller tilgængelighed af den helt rigtige instruktør til dig.

Hvis du har venner og familie, som ønsker at overvære begivenheden, så kan de være med i hele processen fra introduktion og iklædning. Hvis det hele forløber effektivt, så går du til flyet ca. en halv time efter ankomst. 

Når du trykker på “book nu” kommer du videre ind på vores kalender. Her kan du se alle de ledige dage og tider.

Kan vi springe sammen?

Som Danmarks eneste professionelle faldskærmscenter med landets største og hurtigste fly, så har vi mange muligheder i forbindelse med dit spring. 

Der kan være forhold alt efter valg af videopakke og valg af instruktør hvor vi prioriterer at alle får den bedste oplevelse samtidig med at der ikke kommer for lang ventetid, men som udgangspunkt, så bestræber vi os efter at alle bookinger lavet på samme tidspunkt kommer i samme fly. 

Det vil sige, hvis der er 3 ledige tider på ét gældende tidspunkt, så forventer vi at i alle 3 kan springe fra samme fly. 

Aflysning eller udskydelse
Faldskærmsudspring er meget afhængig af vejret og vi kunne aldrig drømme om at springe med dig, hvis ikke vejret levede op til vores strenge sikkerhedskrav!

Vores politik er at vi altid kontakter jer minimum 3 timer inden dit ankomsttidspunkt – oftere før hvis vi på forhånd kan se vejret driller. Dog kan vi også være uheldige at vejret bliver dårligt inden for de 3 timer inden jeres ankomsttidspunkt - vi er desværre ikke vejrguder - hvorpå vi selvfølgelig prøver at ringe hurtigst muligt. Vi har dog mange års erfaring med vurdering af vejret, så vil altid give jer den ærligste udlægning af sandsynlighed og muligheder. 

Ved dårligt vejr eller andre omstændigheder ombooker vi selvfølgelig uden beregning! Bare giv os et kald, også finder vi en anden dag der passer.
Vejr

Vejr er en kompliceret størrelse og vi vurderer på mange parameter hvorvidt vejret gør dit spring til en god oplevelse. Du skal altid være velkommen til at ringe eller skrive for en dybere beskrivelse af forholdene på din spring dag. 

Vejret i Danmark ændre sig dog utroligt hurtigt, så en vejrudsigt mere end 1-2 dage før vil være meget svær at regne med. 

I grove træk kigger vi på to forhold. Skyer og vind. 

Vinden må ikke blæse mere er 12 m/s i stødene. Det er typisk hvad en vejrudsigt kalder 8 m/s. Her kigger vi dog også på stabiliteten og retning af vinden. 

Skyer er ofte ikke et problem. Hvis skyer er et problem, så er det på baggrund af den højde de ligger i. Vi vil meget gerne kunne falde forbi skyerne, så når vi hænger under faldskærmen har frit udkig til lufthavnen og landingsområdet.

Man skal ikke være nervøs for at vælge den forkerte dag at springe. Vi springer kun hvis oplevelsen bliver helt fantastisk for dig. Hvis der er helt blå himmel, så kan man se utrolig langt, men totter af skyer giver et helt specielt dybde fornemmelse, som at flyve blandt store bjerge.  Påklædning

Medbring praktisk tøj. Det vil sige igen kjoler, højehæle, hættetrøjer eller smykker og ure. Sagt kort - alt hvad du ikke har lyst til at miste, lad det blive på jorden. 

Briller og kontaktlinser kan bæres, men informer gerne din instruktør.

Dette er afhængigt af den tid af året du skal springe. Sagt nemt, så skal du blot tage tøj, som du normalvis ville have på udenfor på den pågældende dag. Vi kan dog ikke springe med store tykke jakker, så flere tynde lag kan være anbefalesværdigt.

I løbet af foråret og efteråret vil man blive tilbudt en dragt, som man kan have udover tøjet. Om sommeren kan man springe i shorts og T-shirt!

Flade sko er ideelle som fodtøj til springet (f.eks. løbesko ol.). Sandaler og sko med hæle er ikke tilladt til faldskærmsudspring. 

Handicap

Folk med forskellig grad af handicap kan få et tandemspring, men vi skal kende alle detaljer forud for bestilling og den enkelte tandem-master skal godkende dig. – Derudover kan en lægeerklæring måske også være nødvendig.

Vores instruktører har erfaringer med at springe med kunder med forskellige handicapper bl.a. amputees, sclerose, spastisk lammelse, blinde og døve.
Denne type spring er dog kun muligt foretaget af vores allermest erfarne og yderligere uddannet instruktører. Kontakt os derfor gerne inden booking, så vi sikre os at det rigtige instruktør er tilgængelig for dig. 

Alt efter typen af udfordringer, så kan dette også tage længere tid. Vi anbefaler derfor at sætte ekstra tid af og evt. booke en hverdag, hvor traditionelt set ikke er ligeså travlt, så vi kan tage al den nødvendige forberedelse med netop dig. 

Kontakt venligst vores reception (info@dropzonedenmark.dk /22401117) for hjælp.

Forsikring

Hos Dropzone Denmark er du altid dækket af en 3. parts forsikring ligesom at instruktørerne er dækket af arbejdsskadeforsikring. 

Som engangs oplevelse er det ikke betragtet, som farlig sport, men tættere på en tivoli tur. Man bør derfor ikke behøve at udvide sin egen ulykkesforsikring. Vi anbefaler dog altid at man forhøre sig hos egen forsikringsselskab hvis man er i tvivl. Vi bistår ligeledes også meget gerne til vejledning på området. 

Såfremt man ønsker at foretage flere spring eller påbegynde vores solokursus, så kræver det at man udvider sig egen forsikring med farlig sport inkl. faldskærmsudspring. 

Gavekort

Gyldigheden på et gavekort er 30 måneder/2.5 år. Hvis du har booket med et gavekort, så medbring det på dagen.
Vi skal blot bruge koderne på gavekortet, så en online version er ganske fint til os. 

Har du et gavekort fra TrueStory, så kan du booke springet på deres hjemmeside truestory.dk 

Alternativt eller hvis du har et gavekort fra en af vores andre samarbejdspartnere, så kan vi hjælpe med bookingen hvis du skriver på info@dropzonedenmark.dk

Bestil et gavekort