VIRKSOMHEDER OG EFTERSKOLER VÆLGER FALDSKÆRMSUDSPRING!


HVORFOR VÆLGER VIRKSOMHEDER OG EFTERSKOLER FALDSKÆRM?

Der er mange gode grunde til, at faldskærmsudspring er blevet en populær aktivitet blandt virksomheds- og efterskoler i Danmark. For det første er det en sjov aktivitet, der kan give medarbejderne en fælles fantastisk oplevelse.

Det er også en aktivitet, der kræver samarbejde og koordinering, hvilket er nyttigt for enhver virksomhed og efterskole. Derudover er faldskærm en sikker, men ekstrem aktivitet, som får en til virkelig at overskride nogle grænser.

Der er flere muligheder for spring. Virksomheden tilbyder både, solo og tandemspring fra forskellige højder. Aktiviteten kan organiseres på mange forskellige måder og tilpasses enhver organisations størrelse og behov.

Mange virksomheder anvende ikke kun faldskærm som en fællesaktivitet, men også en unik måde at påvirke organisationens PR-effekt.

FÅ RYSTET ANSATTE OG ELEVER SAMMEN PÅ EN HELT UNIK MÅDE

Faldskærm er en aktivitet, der kan skabe en unik form for samhørighed i virksomheden. Det er en aktivitet, der sætter alle på lige fod, fordi man er nødt til at overvinde nogle grænser for at deltage.

Hos Dropzone Denmark ser vi, hvordan faldskærm skaber en oprigtig samhørighed i virksomheden, fordi man får en virkelig unik og for mange, skræmmende oplevelse sammen, som ellers kan være svær at opnå på andre måder. Jo vildere og skræmmende oplevelsen er, destro stærkere sammenhold skabes.

Dertil er det en aktivitet, der ikke som sådan kræver at man har en specifik alder, fysik eller køn, hvilket gør det til en fantastisk aktivitet for både virksomheder og efterskoler, der jo har mange forskellige faglige og personlige baggrunde.


FALDSKÆRM ER EN SJOV MÅDE AT LÆRE PÅ

Mange virksomheder og efterskoler vælger ikke kun solo faldskærmsudspring som en sjov aktivitet, men også som en sjov måde at lære på. Faldskærm kræver nemlig samarbejde og koordinering, og så skal man jo, som nævnt, også kunne overvinde nogle grænser for at kunne deltage. Derudover kan man også lave teambuilding-øvelser som kræver, at man skal kunne holde hovedet holdt, hvilket giver en helt unik læringsmulighed, som også tæller i skole & erhvervslivet.

FALDSKÆRM KAN SKABE EN POSITIV PR-EFFEKT

Endeligt er faldskærmudspring en virksomhedsaktivitet, der kan give en positiv PR-effekt. Der er nemlig mange virksomheder og efterskoler, der vælger at lave en video af deres oplevelse, som de lægger på deres hjemmeside, på deres nyhedsbrev eller deler på deres sociale medier.

Det er en god måde at vise, at virksomheden tør gå nye veje, og at de er klar til at give deres medarbejdere en fantastisk oplevelse. Det kræver dog en trænet og professionel videoproduktion at optage sådan en video, kan skal tilkøbes. Vil du have sådan en video med til at forevige oplevelsen, så kan den købes. via. vores videomand Frederik Poulsen.